AKTUELNO

Australijski astrolog Rose Smith otkrila je koji su horoskopski znakovi kompatabilni i mogu ostvariti uspešnu vezu, a koji bi znakovi trebali da se zaobilaze...

OVAN

Na Ovna se tradicionalno gleda kao na 'muški ili vatreni znak', što znači da su 'aktivni, strastveni i nezavisni kao i da uvek imaju čvrsto mišljenje. Potrebni su im partneri koji ih razumiju i ne pokušavaju prigušiti njihovu vatrenu prirodu, kaže Rose.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strelac mogu im parirati, ali u tim vezama su moguće i svađe.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vaga i Vodolija napajaju vatru, pa to može biti solidna veza, ali Vaga je nasuprot Ovnu na Zodijačkom krugu, pa bi njihova veza mogla doneti poteškoće - kaže Rose.

Foto: Unsplash.com

BIK

Bik je ženski yin, zemljani fiksni znak. To znači da su introvertni, praktični i usmereni prema sebi. Ponekad mogu biti vrlo tvrdoglavi.

Zemljani znakovi: Veza s Bikom, Devicom i Jarcem može funkcionisati, ali treba paziti da ne zaglave u kolotečini ili ne zaguše jedni druge depresijom.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpija i Ribe mogu dodati emocionalnu povezanost koja je potrebna za ravnotežu odnosa, ali Škorpijini stavovi mogu doneti sukobe - upozorava Rose.

BLIZANCI

Blizanci su promenjivi vazdušni znak, komunikativni i fleksibilni. Mogu biti prilično intelektualni i vole strateški promišljati o većini stvari.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vage i Vodolije mogu biti dobar izbor jer će puno razgovarati, ali može postojati i manjak bliskosti.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strelac privlačni su Blizancima, ali Strelci vole puno promena, sviđalo se to vama ili ne, pa to treba imati na umu.

RAK

Budući da su vodeni znak, Rakovi često puno razmišljaju o sebi, osećajni su i poticajni, te deluju kao pioniri u mnogim stvarima.

Vodeni znakovi: Mogu im pružiti veliku podršku, posebno Škorpija i Riba, ali njihova veza ponekad može postati emotivno jako naporan posao.

Zemljani znakovi: Mogli bi biti bolji izbor od vodenih znakova. Bik, Device ili Jarac nude Rakovima 'uzemljenje' koje im je potrebno. Mogao bi to biti Jarac, to su dovoljno ozbiljne i konzervativne osobe koje odgovaraju Rakovima

LAV

Lav je vatreni znak, topao, često vrlo snažnih mišljenja, koja brani vatreno.

Vatreni znakovi: Iako su mogući dobri odnosi, Lav , Strelac i Ovan brzo mogu odustati od veze, jer su vatreni znakovi emocionalno nestabilni.

Zračni znakovi: Veza s Blizancima, Vagom i Vodolijom može dobro funkcionirati. No Lav i Vodolija mogu biti vrlo tvrdoglavi u razmišljanjima, što može dovesti do sukoba.

DEVICA

Zemljani znakovi: Kao zemljani znak, Devica može uživati ​​u dobrim odnosima s drugim zemljanim znakovima, poput Bika, Djevice i Jarca. Ipak, moraju se čuvati da ne zapadnu u kolotečinu i dosadu.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion i Ribe nude stvarni osećaj povezanosti, ali Devica s Ribama ponekad može imati previše problema.

VAGA

Vage su vazdušni znakovi koji vole lepotu, mir i najviše od svega - ljubav.

Vazdušni znakovi: Vage su zaljubljene u ideju ljubavi i stoga mogu uživati ​​u divnim odnosima s drugim vazdušnim znakovima, poput Vage, Blizanaca i Vodolije.

Najveći mogući problem koji Vaga ima je osećaj da nisu kvalitetno povezani s partnerom.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strelac čine dobre partnere, ali ponekad mogu doći u jake sukobe s Ovnom.

Dobar izbor: Svaku Vagu verovatno će lako privući Lav.

Foto: Unsplash.com

ŠKORPION

Škorpije su vodeni znakovi koji su usmereni na unutarašnju refleksiju i intenzivne emocije.

Vodeni znakovi: Škorpioni su često 'magnetski privlačni' i mogu biti dobri partneri Raku, Škorpiji i Ribama. U tim vezama može biti puno emocija, što znači da te veze često završavaju kao jako duboke.

Zemljani znakovi: Bik, Device i Jarac pomažu Škorpijama u praktičnim savetima, ali Bik se Škorpiji može učiniti konzervativan.

STRELAC

Strelac je promenjivi vatreni znak, pustolovna osoba koja voli prostranstva i slobodu. Strelac uživa slobodu i potreban mu je partner otvorenog uma.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strelac su otvorenog uma i mogu biti dobri potencijalni partneri Strelcu, iako odnosi s vatrenim znakovima mogu doneti strast i nestalnost.

Vazdušni znakovi: Možda će bolje funkcionirati s Blizancima, Vagama i Vodolijama, ali s Blizancima se mogu dogoditi vatreni sukobi.

JARAC

Jarac je zemljani znak koji je čvrst, pouzdan i marljiv.

Vodeni znakovi: S njima biste se mogli dobro zabaviti. Rak, Škorpija i Riba nadopunjuju Jarca.

Dobar izbor. Borba između Raka i Jarca ponekad nosi previše emocija, pa su partneri na koje se možete kladiti ipak Škorpija ili Ribe.

VODOLIJA

Vodolija je vazdušni znak koji je društven, inovativan i vrlo humanitarno nastrojen.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vage i drugi Vodolije čine dobre partnere za Vodolije. Jedini rizik je što biste mogli završiti tako da satima i satima čavrljate, a da niste obavili važan posao.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strelac mogu biti sjajni partneri, ali Lav ponekad može biti previše teatralan i pretežak za Vodoliju.

RIBE

Ribe su promenjivi vodeni znak koji je emotivan, intuitivan i kreativan.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion i druge Ribe pogodni su za duboke i strastvene veze, no ponekad na površinu može doći previše emocija, što može biti prenaporno.

Zemaljani znakovi: Bik, Devica i Jarac pružaju stabilnost i uzemljenje Ribama, donoseći ravnotežu, ali Devici ponekad može smetati intenzitet emocija kod Riba, prenosi Daily Mail.

Autor: Pink.rs

#Horoskop