AKTUELNO

Za Bikove važi mišljenje da su verni, za Strelčeve da su nestalni, ali vda li je zaista tako u praksi? Najpopularniji britanski sajt za onlajn upoznavanje, "IllicitEncounters", učinio je to na osnovu podtaka svojih klijenata.

Analizirali su podatke oženjenih korisnika ovog sajta i otkrili je iznenađujuće podatke. Svoje partnere najčešće varaju Vage, čak 16 odsto svih preljubnika učlanjenih na taj sajt pripada ovom horoskopskom znaku.

Foto: Pixabay.com

Odmah zatim slede Blizanci sa 14 odsto, a zatim još jedno iznenađenje - Jarčevi sa 12 odsto! Možda najveći šok predstavljaju Škorpije, za koje se obično veruje da se zavisnici od seksa i generalno skloni flertu, oni su zapravi najverniji znak zodijaka.

Kad je reč o najvećim preljubnicima, postoji razlika između ženskih i muških pripdanika ovog znaka. Ženske Vage su svoju potrebu za vanbračnim vezama uglavnom objasnile "potrebom za više seksa" i "traganjem za raznovrsnušću".Kod Blizanaca je drugi razlog - boje se vezivanja.Za razliku od njih Škorpioni su se pokazali 'strastvenima i ustrajnima', a varaju jako retko i to kada misle da veza nema budućnost.

Autor: Pink.rs

#Horoskop

#Prevara