AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde danas pripremile.

OVAN

Danas ćete biti u pravom ljubavnom iskušenju ukoliko ste nezadovoljni trenutnim partnerskim odnosom. Moguće je da ste se malo udaljili od voljenog bića i da je to glavni razlog zahlađenja vašeg odnosa. Ne dozvolite da izgubite nešto zaista dragoceno. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će imati jedan zanimljiv susret sa nekim koga su potpuno smetnuli s uma.

Foto: Pixabay.com

BIK

Foto: Pixabay.com

Raspoloženi ste da ugađate partneru i to preko svake mere. Ponekad nije loše dozvoliti drugoj strani da preuzme inicijativu. Ne doživljavajte ovo kao izdaju i zaboravite na osećaj manje vrednosti. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u braku, neka danas zaborave na ljubomoru.

BLIZANCI

Neko u vašoj neposrednoj okolini, najverovatnije iz poslovnog okruženja, želi da po svaku cenu pridobije vašu naklonost. Ukoliko ste singl i pruža vam se mogućnost putovanja u inostranstvo, smeši vam se romansa koja bi mogla potrajati i nakon vašeg povratka. Svi oni koji su u vezi će morati da nađu način da se izbore sa partnerovom ljubomorom.

Foto: Pixabay.com

RAK

Foto: Pixabay.com

Danas ćete dosta razmišljati o jednom bivšem partneru i to u pravcu pomirenja sa istim. Smatrate da je došlo vreme da zrelije i odgovornije pristupite vašoj vezi. Budite sigurni da je srce dotične osobe još uvek slobodno, kako ne biste doživeli neprijatno otrežnjenje. Sve oni koji su u braku očekuje donošenje jedne važne odluke vezane za ljubavni život.

LAV

Poslovna putovanja mogu biti veliki izazov za mnoge predstavnike vašeg znaka, naročito ako ste u vezi koja je sve, samo ne stabilna. Velike su šanse da u potpunosti "izgubite glavu" za nekim ko je potpuna suprotnost od vašeg partnera. Problemi u porodici su neminovni, jer će neko od članova negodovati zbog vašeg ponašanja.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Ne dozvolite sebi da danas budete zahtevni prema partneru i da postavljate uslove koje on ne može da ispuni. Ako ste skloni da sanjarite o nekome ko nije slobodan, krajnje je vreme da se zapitate kako bi bilo da vaš partner to čini vama. Ako vaša potraga za ljubavlju još uvek nije završena, bilo bi dobro da se strpite još neko vreme.

VAGA

Ovaj dan je izuzetno povoljan za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji vole uzbuđenja, putovanja, avanture - drugim rečima, za sve one koji ne razmišljaju previše šta će biti sutra. Čak i ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, poželećete da stalno budete u centru pažnje. Ukoliko još uvek tragate za ljubavlju, danas iskoristite svaku priliku za nova poznanstva.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Mnogi predstavnici vašeg znaka su čvrsto odlučili da nešto značajno promene u aktuelnom partnerskom odnosu. Moguće je da razmišljate o zajedničkom životu, a neki i o braku. Oni koji su od skoro u vezi, bilo bi dobro da postanu odgovorniji i da se drže zadatih obećanja. Nađite vremena za voljenu osobu i pokažite joj koliko vam je stalo.

STRELAC

Danas ćete biti skloniji impulsivnom donošenju odluka vezanim za vaš ljubavni život, a to bi moglo negativno da se odrazi na vaš odnos sa voljenim bićem. Svaki pokušaj da napravite neku drastičniju promenu neće naići na odobravanje stalnog partnera. Zaboravite i na eksperimentisanje, a ako ste slobodni i na započinjanje veze sa nekim koga nedovoljno poznajete.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Foto: Pixabay.com

Skloni ste sanjarenju i idealizaciji partnera, iako vam to inače nije svojstveno. Ako ste u vezi sa nekim koga od nedavno poznajete, čuvajte se izvesnih razočarenja. Poželjno bi bilo da se posvetite ličnim interesovanjima i druženju sa prijateljima. Nekoliko dana bez partnera učiniće da steknete realniju sliku o njemu.

VODOLIJA

Način na koji razmišljate i kako se ponašate u poslednje vreme, ostavlja pozitivan utisak na vašu okolinu. Aktuelni partner je oduševljen vašom promenom, a novi ljudi su neminovno privučeni energijom i magnetizmom koji emitujete. Ukoliko ste singl, soba koju želite da impresionirate danas neće ostati ravnodušna na vaš šarm.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Foto: Pixabay.com

Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su zadovoljni izborom partnera će danas doživeti nezaboravne romantične trenutke sa voljenim bićem. Takođe, očekuje vas i mnogo kvalitetnog vremena provedenog sa vašim prijateljima, a u nekim razgovorima, doći ćete do informacija koje bi mogle da promene vaš pogled na svet.

#Budućnost

#Horoskop

#Zvezde

'