AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Sve će danas biti uredu ukoliko budete uspeli da svedete svoju dramu na minimum. U stanju ste da skočite i krenete svojim putem, tako da ne treba da brinete oko toga. Imate oštar, jasan i intuitivan pogled na svet oko vas. Povedite samo računa o detaljima i isplanirajte svoj sledeći veliki korak.

BIK

Foto: Pixabay.com

Moguće je da ćete danas imati teško ostrežnjenje realnošću. Da li ste zaboravili na važan detalj svog cilja ka kojem idete? Ovo je dobar dan da ponovo sagledate svoju poziciju i suočite se svim detaljima koju su vam promakli. Održavajte svoj avanturistički duh, ali imajte bar jednu nogu čvrsto na zemlji.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Posedujete sjajnu sposobnost da osetite šta se dešava ispod površine svake situacije sa kojom se suočite. Možda ćete morati proveriti da li je osoba na koju računate na vašoj strani. Nemojte toliko kritikovati druge jer možete stvoriti neprijatelje.

RAK

Foto: Pixabay.com

Nemojte govoriti ljudima iza leđa. Nemojte govoriti ništa što ne biste rekli da ta osoba stoji pred vama. Danas se osećanja mogu lako poremetiti i neko bi mogao biti povređen (možda čak i vi). Ljudi instinktivno znaju kada ne govorite lepo o njima.

LAV

Foto: Pixabay.com

Kada su u pitanju odluke danas, uradite ono što je najbolje za vas. Nemojte imati osećaj griže savesti ako morate da završite neki zadatak danas. Uradite to zato što želite da uradite a ne zato što se osećate obaveznim prema nekom drugom. Jedina obaveza ste sami sebi!

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Danas je dan kada treba da se malo primirite i odmorite duh i telo od nedavnih aktivnosti. Obratite pažnju na detalje koji su vam promakli dok ste se zabavljali. Imajte poverenja i slušajte svoju intuiciju iako je suprotna od onog što je pred vama.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Ovo je idealan dan za vas, jer vam je um bistar a emocije stabilne. Iskoristite ovu moćnu kombinaciju da uobličite svoje želje i mogućnosti i pokažite svoju emotivnu stranu drugima. Velika je energija na vašoj strani koja vam pomaže da dostignete željeni cilj.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Iskoristite svoju unutrašnju energiju. Napravite listu prioriteta danas. Vreme je da se bolje organizujete. Posebno obratite pažnju na detalje vezane za neki projekat na kome radite, i imajte strpljenja. Fokusirajte se. Usporite i pronađite vremena da uživate u lepim stvarima.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Danas ćete uspeti da uskladite razum i srce. Sve će se odvijati baš onim redom kako i očekujete. Imajte samopouzdanja. Više nego ikad, imaćete savršen osećaj i rešenje za svaku situaciju. Vaša neverovatna moć percepcije izazvaće nečiji gard. Pripremite se na iznenađujuće reakcije.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Preispitajte svoju ranjivost danas. Nemojte se pretvarati da ste nešto što niste. Imajte na umu da možete biti ono što jeste i dobro se provoditi bez da privlačite svu pažnju drugih. Stabilizujte svoj um i dopustite mu da raste i širi se. Primenite na sebi neki savet koji ste dali drugima.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Ovo je vaš dan i nemojte nikome dopustiti da vam ga pokvari. Vrlo je važno da se potpuno fokusirate na ono što želite da postignete. Nemojte toliko gubiti vreme razmišljajući kako ćete doći do toga. Samo započnite. Krenite. Prvi korak je veoma važan.

RIBE

Foto: Pixabay.com,

Otvorite se i pokažite svoju osetljivu stranu. Što više budete spremni da podelite sa drugima svoja osećanja, to će i oni poželeti da podele sa vama njihova. Razum i osećaji su vam uravnoteženi te to iskoristite kao prednost. Proširite svoja gledišta i iskoristite to da racionalnije priđete svojim emocijama.

#Horoskop