AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Jednom godišnje (danas) mlad Mesec nađe se u Škorpiji, vašem astrološkom polju finansija, rizika i strasti. Aspekti sa vašim vladaocima, Plutonom i Marsom, donose vam novac, ali i vanredne troškove. Susret sa uniformisanom osobom. Podložnost povredama.

Foto: Pixabay.com

BIK

Mlad Mesec u Škorpiji, koji se jednom godišnje (danas)obrazuje u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, upozorava na mogućnost rasprava ili ljubomornih scena sa voljenom osobom.Aspekti vašeg vladaoca Venere, donose vam novac preko stranaca.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Jednom godišnje, mlad Mesec koji upravlja vašim poslom, nađe se u Škorpiji, a ove godine (danas) pravi konjukciju sa Marsom, pa ćete teško moći da izbegnete vanredne troškove. Susret s nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata. Osetljiv želudac.

Foto: Pixabay.com

RAK

Vaš vladalac Mesec, jednom godišnje, nađe se u vašem astrološkom polju emocija i kreativnosti, donoseći vam ljubav ili poslovnu ponudu, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi. Prekid saradnje sa strancima, zbog više sile. Povreda u sportu.

Foto: Pixabay.com

LAV

Mlad Mesec, koji upravlja vašom intuicijom, u četvrtoj astrološkoj kući (jednom godišnje), ove godine pravi napete aspekte sa Marsom i Uranom, donoseći vam rasprave sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Preokret u poslu sa strancima.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Jednom godišnje mlad Mesec nađe se u vašoj astrološkoj kući biznisa i rodbine, a ove godine obrazuje izazovne aspekte sa Marsom i Uranom, donoseći vam rasprave sa saradnicima i rođacima. Susret s nekim preko interneta. Oprez u saobraćaju.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Mlad Mesec, vladalac vaše karijere, jednom godišnje boravi u vašem astrološkom polju posla, ali i ljubavi. Napeti aspekti sa Marsom, ove godine donose vanredne troškove ali i ljubomorne scene. Susret s nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašem znaku, a ove godine pravi napete aspekte sa vašim vladaocem Marsom i Uranom u polju partnerskih odnosa, donoseći vam ljubavne svađe i skandale. Izbegavajte podizanje kredita i rizične investicije.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Mlad Mesec u trigonu sa vašim suvladaocem Neptunom, planetom vizija i nadahnuća, ove godine donosi vam inspiraciju umetnicima. Loši aspekti sa Marsom i Uranom, upozoravaju da povedete više računa o finansijama. Čuvajte se za volanom.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Jednom godišnje, mlad Mesec (vladalac vaših partnerskih odnosa), nađe se u astrološkom polju više sile. Ove godine pravi opoziciju sa vašim suvladaocem Uranom, donoseći vam neočekivane promene na poslovnom i finansijskom planu. Oprez u saobraćaju.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Mlad Mesec, jednom godišnje boravi u vašoj astrološkoj kući karijere, a ove godine pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam rasprave sa saradnicima i nadređenima. Konflikti sa voljenom osobom i mlađim članovima porodice.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašem devetom astrološkom polju, a ove godine pravi trigon sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći vam kontakate sa strancima. Napeti aspekti Marsa i Urana, upozoravaju na povećan oprez u saobraćaju.

Foto: Pixabay.com,

#Horoskop