AKTUELNO

Saveti astrologa Lili Ljubimove za 2021. godinu.

Za nekoliko horoskopskih znakova 2021. godina može biti i te kako naporna godina. Nekima na dobar način, ali ne baš svima. Na ovaj ili onaj način, sve će zavisiti od toga kako čovek odlučuje o sopstvenoj sudbini.

Prvi znak koji je u epicentru burnih događaja jeste Vodolija. Prema rečima ruskog poznatog astrologa Lili Ljubimove, dve planete odjednom ulaze u ovaj znak - Jupiter i Saturn koji će stvoriti veliko polje aktivnosti, pre svega vezano za posao i karijeru. Povoljan je trenutak da pripadnici ovog znaka razmisle o proširenju porodice ili životnog prostora.

- Saturn će naterati vesele i neozbiljne Vodolije da ozbiljno sagledaju svoj život. Ova godina će im pružiti nove mogućnosti ali, s druge strane, neće tolerisati neozbiljan stav - rekla je u razgovoru za jednu rusku televiziju.

Foto: Printscreen YouTube/ RichPR

Lili je upozorila Vodolije da sreća nije večna. Ako se ove godine ne budu dobro snašli, možda će kasnije zažaliti. Za godinu dana, sve beneficije koje će dobiti mogu se pretvoriti u probleme već 2022. godine.

Pred Vagama je vrlo uspešan period. Predstavnici ovog znaka mogu doživeti ozbiljne probleme u svim oblastima života, ali prilično lagane. Prema rečima Ljubimove, naredna godina je dobro vreme za Vage koje žele da stupe u brak, kupe nekretnine, promene posao ili pokrenu sopstveni.

Sreća očekuje i Blizance u novoj godini. Glavni zadatak predstavnika ovog znaka jeste prikupljanje snage u prvoj polovini godine, posebno ako planiraju globalne transformacije na polju karijere ili porodice. Astrolog savetuje da sve ove promene izvrše najkasnije do sredine jula 2021. godine.

Strelci će biti relativni miljenici Zodijaka u 2021. godini.

- Godina Metalnog Bivola po kineskom horoskopu pružiće im mnogo srećnih prilika. Ali, ovo je takva sreća da morate biti u mogućnosti da je uhvatite. To može biti neočekivan poziv sa predlogom. Morate i sami biti na oprezu. Strelci se malo šale sami sa sobom, pa će im biti lako. Biće mnogo posla, puno aktivnosti, službenih putovanja. Godina je posebno uspešna za one Strelce koji planiraju preseljenje - rekla je Lili.

Ovnu će biti malo teže. Astrolog savetuje da računaju na svoju snagu, slušaju savete starijih i ponašaju se po principu tri put meri, jednom seci.

Ova godina će biti intenzivna za Lavove. Ljubimova kaže da će predstavnici ovog znaka morati da biraju i donose teške odluke po cenu da nešto i žrtvuju.

Foto: Pixabay.com

Kod Bikova, mogu se aktivirati osobine poput pohlepe i strašnog konzervatizma. Astrolog savetuje da ne donose ishitrene odluke u prvoj polovini godine. Tokom cele godine mogu imati nepredviđene troškove.

Škorpijama ova godina može biti konfliktna, uz mnogo napornog rada. Ne precenjujte svoju snagu i na vreme kažite ne. Ukoliko to ne učine, Škorpije se čak mogu razboleti od prekomernog rada, upozovara Ljubimova.

Za Rakove će 2021. biti mirna. Predstavnici ovog znaka trebalo bi da se usresrede na kućna i porodična pitanja.

- Zvezde poručuju ovom znaku da se umiri i živi godinu dana mirno i ugodno - ističe ona.

Ribama je potrebna snaga da bi napredovale u 2021. godini. Astrolog savetuje predstavnike ovog znaka da pravilno odrede prioritete i filtriraju nepotrebno. Takođe, godina je dobra za završavanje poslova koji su se dugo nakupljali.

Jarcu je poslednjih nekoliko godina bilo zaista teško. Zvezde poručuju da ove godine mislite o sebi i o odmoru. Jarci će, prema rečima astrologa, morati da misle o svom zdravlju.

Foto: Unsplash.com

Ljubimova savetuje Devicama da obrate pažnju na razvoj novih veština i znanja koja bi im mogla biti korisna u budućnosti. Upravo će vam to dati polet i učiniti 2021. godinom ličnog napretka.

2021. godina prema ruskim astrolozima

Prema astrologu Aleksandru Zarejevu 2021. će "sve preokrenuti". Godina Metalnog bivola otvara 12. ciklus čime se stvara osnova za otelotvorenje ideja. Nova godina će, prema njegovim rečima, podsećati na borbu bikova.

Astrolog Svetlana Dragan predviđa ponovno pokretanje života - od socijalnog, preko ekonomskog, pa do onog političkog.

- Mislim da će 2021. biti mnogo lakša od prošle godine. Najoštrije planetarne konfiguracije polako odlaze i više neće diktirati tako surove uslove života, plašiti, uznemiravati i naprezati. Prva dva meseca 2021. će i dalje biti teška. Od sredine marta počinje period "svetlarnika", ili čak nove zore - kaže ona.

Prema njenim rečima 2021. biće godina u kojoj će se izroditi drugi principi - ljubaznosti i ujedinjenja. Obrazovna pitanja će se pokretati i revidirati. Negde bliže maju približićemo se stvaranju novih duhovnih principa.

I Tatjana Lukaševič takođe kaže da će ova biti mnogo lakša od 2020. godine. Prema njenim rečima, broj pomračenja Meseca i Sunca će se normalizovati. Biće ih "samo" 4 u 2021.

Njen savet je da praznike slavite u "laganoj odeći", kao i da uvek imate neki metalni nakit. Pošto je bivol biljojed, salata od zelenila treba da bude prisutna na stolu, ali nikako i govedina ili teletina, kako "ne biste uplašili simbol godine", savetuje Lukaševič.

#2021.

#Astrologija

#Horoskop

#Lili Ljubimova

#Zvezde

#ruski astrolog