AKTUELNO

Najhladnije doba godine zvanično je počelo. Tokom hladnih dana, najbolje vas mogu zagrejati ljubav i pozitivna energija.

Ako ste u vezi i osećate da vam nedostaje intimnost ili ste slobodni i tražite pravu ljubav bez manipulacija, laži i igara, proverite da li se vaš horoskopski znak nalazi na ovoj listi.

Foto: Unsplash.com

VODOLIJA

Nećete biti raspoloženi za igre, kratke avanture, flert ili varanje. U poslednjih nekoliko godina naučili ste da poštujete sopstvene želje i potrebe.Takođe razumete kako da kontrolišete samo ono što je u vašoj moći i da ne brinete o drugima. Sada ste svesni svojih potreba i otvoreno ćete zakoračiti ka istinskoj ljubavi, posebno u januaru.

STRELAC

Iskustva koja ćete imati ove zime pripremiće vas za velike promene na seksualnom i ljubavnom polju.Obratite pažnju na sve stvari zbog kojih se osećate nesigurno, paranoično i nestabilno, kao i na stvari koje čine upravo suprotno.Kad dostignete ovu jasnoću, znaćete u kom pravcu treba da usmerite svoju ljubavnu strelicu.

BIK

Tokom januara i februara 2021. godine, snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate podstaknuće vas da rastete i pokazati vam kako da maksimalno iskoristite svoje kreativne resurse.Ovo će biti sjajno vreme da vidite koliko možete proširiti svoje srce. Što više vremena potrošite na stvari koje vam pomažu da rastete i razvijate se, vaše srce će biti srećnije ove zime. 

Autor: Pink.rs

#Horoskop

#Ljubav