AKTUELNO

Kada vas budu osvojili, možete postati njihov plen sa kojim će lako manipulisati.

Ovan

Ne samo da znaju da reše svaki problem koji se nađe pred njima, već umeju da reše i tuđe probleme. Ovnovi su odlični šefovi, jer uvek imaju baš sve pod kontrolom. Zato pripadnici ovog znaka veoma lako stiču autoritet u radnoj organizaciji i drugi bespogovorno slušaju njihove naredbe.

Vaga

Vage su perfekcionisti, a upravo zbog toga ne staju dok stvari nisu tačno onakve kakve moraju da budu. Nekima to baš ide na živce, ali Vage se zbog njih ne brinu. Osobe rođene u ovom znaku su toliko uporne da će vas njihova energija i šarm osvoji na prvu loptu.

Devica

Nažalost, odlučnost koju imaju Device se često tumači kao zloba. Njihova sklonost ka šefovanju nije zlonamerna, ali kad kritikuju nešto zvuče zaista kao zle osobe, što nekada to i jesu ukoliko se ne podvrgnete njihovom autoritetu.

Škorpija

Škorpije tačno znaju šta žele i kako to žele, a najčešće nemaju strpljenja za druge, pa sve rade sami. Jedino tako su zadovoljni rezultatima. Zbog te izdvojenosti i samostalnosti ljudi često vole da prilaze Škorpijama ne shvatajući da sami mogu upasti u njihove zamke koje vešto umeju da pletu.

Autor: Pink.rs

#Devica

#Vaga