AKTUELNO

Strelac je šarmantan i pričljiv, ali ne i nametljiv. Ima dar da uspostavlja komunikaciju sa različitim ljudima. Može se reći da je tolerantan, a zaljubljuje se u osobu u kojoj prepozna mentalnu ravnopravnost.

Drugim rečima, ne privlači ga suprotnost, već naprotiv, traga za svojom kopijom.

Foto: Pixabay.com

Zato se strelčevi najbolje slažu sa ovim znakovima:

Strelac i Ovan Kao partneri funkcionišu uspešno na gotovo svim nivoima i u svim tipovima odnosa. Imaju mnogo energije i žude za doživljavanjem novih i raznolikih iskustava pa će se retko dosađivati. Oboje vole da putuju, da izlaze i idu u goste, a u kući borave samo kad su bolesni ili ih na to prisili oluja. Mnogi im zavide na ljubavi i razumevanju.

Strelac i Lav Ova ljubavna veza započinje brzo i strastveno. Iako će početak odnosa delovati gotovo savršeno, povremeno će se pojaviti poneka prepreka. Lavovi su po prirodi odaniji i privrženiji partneru od nemirnih Strelaca što dovodi do razmirica. Vrlo brzo se prilagode jedno drugome, uživaju u zajedničkim trenucima i imaju iskrene emocije koje će ih vezati na duže vreme.

Strelac i Blizanci Oboje vole slobodu i provode sate raspravljajući o raznim aktuelnim događajima. Međusobno se nadahnjuju i ohrabruju u svakoj životnoj situaciji i uvek mogu da se oslone jedno na drugo. Imaju puno toga zajedničkog, naročito sklonost prema dobrom humoru, a vole i da zajedno idu u provod i uvek se sjajno zabave. Da bi veza opstala, oboje moraju da prestanu sa sprovođenjem svoje pravde.

Autor: Pink.rs

#Ljubav

#strelac