AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde danas pripremile.

OVAN

Danas vas očekuju mnogobrojne pozitivne promene, kako na poslu, tako i na privatnom planu. Neko ulazi u vaš život (najverovatnije osoba iz vaše prošlosti) i menja ga na bolje. Na poslovnom planu, konačno nailazite na priznanje za uložen trud. Uveče proslavite sa vama dragim osobama. Kada je u pitanju vaš ljubavni život doživeti nešto slično srčanom udaru. U poslednje vreme ste bili u zabludi o pitanju osećanja i međusobnog odnosa sa svojim partnerom.

Foto: Pixabay.com

BIK

Danas ste naročito raspoloženi za avanturu! Pokušajte da na istraživačkim pohodima imate prave saputnike. Pripadnici ovog znaka koji zbog nekih obaveza neće imati vremena za putovanja, mogli bi da bar na trenutak pobegnu u svet imaginacije pomoću zanimljive literature ili interneta. Nastojte da danas zadovoljite vašu potrebu za novim iskustvima. Današnja greška biće to što se više opterećujete i mislite o vašem ljubavnom životu umesto što uživate u njemu.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Iskoristite ovaj dan i posvetite se uređenju vašeg doma ili bar pokušajte da organizujete "veliko sezonsko spremanje". Nastojte da poklonite stvari koje vam više nisu potrebne. Sa druge strane, malo novih dekoracija nikom nije na odmet. Posetite prodavnice nameštaja i dodatne opreme za dom i počastite se interesantnim ukrasnim predmetima. Pozicija planeta danas će vas ohrabriti da odlutate u nešto što je daleko od vašeg ljubavnog života.

Foto: Pixabay.com

RAK

Nađite vremena da isplanirate kraće putovanje - najbolje bi bilo da razmislite o produženom vikendu. Odmor vam je preko potreban, a takođe razmislite da vam se pridruži neko posebno drag. Ukoliko imate emotivnog partnera, ovo bi bio pun pogodak. Vaša veza bi mogla još više da se učvrsti, a to je, takođe i idealna prilika za bolje upoznavanje. Danas ćete biti raspoloženi za rešavanje zagonetki i igranje igrica misterije.

Foto: Pixabay.com

LAV

Blagosloveni ste mnogim stvarima u životu, iako ponekad zaboravljate njihovu vrednost. Ne bi bilo loše da se podsetite da materijalno nije ono što čoveku donosi sreću i trajno ispunjenje. Nastojte da stupite u kontakt sa dragim ljudima - porodicom i prijateljima i obavezno uveče pronađite vremena kako biste uživali u njihovom društvu. Planete će vas navesti da imate neke čudne misli o pitanju veze u kojoj se trenutno nalazite. To bi vas moglo odvesti u situaciju da preterate sa nerealnošću

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Poseta muzeju ili galeriji donosi vam neke zanimljive uvide i razmišljanja o apstraktnim, neopipljivim stvarima. Moguće je da ćete danas poželeti da se pozabavite nekim kreativnim radinostima. Ukoliko još uvek nemate hobi koji podstiče imaginaciju, danas je idealan momenat za to. Opskrbite se neophodnim materijalima i "bacite" se na posao. U želji da se približite osobi koja vam se dopada, postoji mogućnost da upadnete i neku čudan, čak i bizaran razgovor.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Veoma je moguće da ćete se odlučiti za kupovinu zanimljive spravice, gedžeta i neko vreme se zanimati uputstvom za upotrebu. Jedan telefonski poziv bi mogao da vas prekine u ovim mozganjima, najverovatnije je u pitanju prijatelj iz inostranstva sa kojim već neko vreme niste bili u kontaktu. Previše lupate glavu oko činjenica u vezi sa ljubavnim životom i vezom u kojoj se nalazite. Ljubav je pitanje srca a ne glave. Iako ste to čuli mnogo puta, danas je vreme da napokon to iskoristite u praksi.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Ukoliko želite da se priključite nekoj volonterskoj ili humanitarnoj organizaciji, dan je pogodan za aktivnosti te vrste. Raspitajte se u vašem kraju kome je pomoć najpotrebnija. Ne bi bilo loše da pozovete prijatelje koji imaju dovoljno slobodnog vremena da vam se pridruže. Osećaj pomoći drugima može zaista da vas oplemeni i promeni na najbolji mogući način. Čudne misli mogle bi vas odvesti u nepoznatom pravcu.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Što se poslovnog dela vašeg života tiče, ovaj dan donosi pozitivne promene. Iznenadna promocija na bolje radno mesto ili povišica je ono što danas možete da očekujete. Uloženi trud, napori, posvećenost i požrtvovanost su se konačno isplatili. Nastojte da ostanete sa obe noge na zemlji. Misliti o ljubavi i voleti nije ista stvar. Umesto da se prepustite i uživate u onome što imate, vi brinete o svojim emocijama, o partnerovim takođe, o budućnosti, a na taj način uništavate sadašnjost.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Najbolje bi bilo da iskoristite dan baveći se nekim obavezama koje već izvesno vreme odlažete. Bilo da je u pitanju posao ili privatni život, neke stvari više ne mogu da čekaju. Takođe, dan je pogodan za veliko spremanje životnog prostora. Što se mora, nije teško. Na kraju dana, počastite sebe nekom sitnicom ili odlaskom u restoran. Napokon ćete shvatiti da osoba koja je predmet vašeg interesovanja ne deli sa vama ni emocije ni misli, kao i to da pripada sasvim različitom svetu od vas.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Izvesni problemi iz prošlosti se ponovo vraćaju u vaš život. To je zbog toga što neke stvari niste presekli na vreme. Ne očajavajte, ovo neka vam bude nauk za ubuduće da neke stvari ne treba ignorisati. Slobodni će imati zanimljiv susret sa osobom koju već neko vreme simpatišu. Konačno ćete shvatiti da je problem u vašoj vezi, za koji ste verovali da potiče od vašeg partnera, produkt vaših negativnih misli. To će promeniti negativnu atmosferu koja vas je okruživala.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Danas partnera kao da gledate nekim novim očima. Da biste mu pokazali koliko vam znači, potrudite se da ga obradujete prijatnom večerom ili odlaskom u neku kulturnu instituciju. Nađite vremena da uživate jedno u drugom i bar za trenutak zaboravite na ostatak sveta. Neke stvari mogu i da sačekaju. Iznenadićete se čudnim idejama vašeg partnera ili osobe koja vam se dopada. Po prirodi niste konzervativni i često prihvatate čudne, drugačije i unikatne stvari, ali ovo će i vas ostaviti bez teksta.

Foto: Pixabay.com

#Astrologija

#Horoskop

#Znakovi

#Zvezde

'