AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Trenutna astralna energija stvara idealnu atmosferu ukoliko pravite ili idete na zabavu. Svi će biti otvoreni za upoznavanja i spremni da se dobro provedu. Ukoliko će tu biti i onaj-ona koji vam se sviđa, onda ćete uočiti kako posedujete urođenu taktičnost i spremnost da čavrljate o svemu i svačemu. Bili biste baš dobar par! Samo napred.

Foto: Pixabay.com

BIK

Sa današnjom astralnom konfiguracijom ljubav će biti više sama ideja nego strast i romantika. Ipak, vrlo je moguće da povedete razgovor sa nekim ko će ostaviti snažan utisak na vas. Moraćete pronaći dosta zanimljivih tema, kako biste razgovor držali na željenom nivou. Potrudite se jer je pred vama divan dan.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Današnje planetarno poravnanje stvara odličnu atmosferu za prvi sastanak. Biće baš onako kako zamišljate. Moćićete opušteno pričati o svojim osećanjima sa osvrtom na prošle veze, bez bojazni da će vas suprotna strana pogrešno razumeti. Dajte sve od sebe da se opustite jer ovo bi mogao biti početak jedne lepe veze.

Foto: Pixabay.com

RAK

Ovo je dan pre za razgovor i diskusiju, nego za strast. Trenutno planetarno poravnanje omogućava vam da danas, problem koji imate rešite jednim iskrenim razgovorom. Možete iskoristiti priliku tokom ručka, uz čašu vina i omiljenu muziku, koji vam mogu pomoći da lakše iskažete ono što osećate.

Foto: Pixabay.com

LAV

Današnja planetarna energija pružiće vam priliku da bolje upoznate nekog ko vas interesuje. Kao da će vas sudbina spojiti i suočiti sa njim-njom. Takođe, intuicija vam govori da postoji veliki potencijal i da se neće ništa desiti dok vi ne započnete konverzaciju. Vrlo lako ćete uvideti koliko je sve intrigantno i divno.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Nemojte danas upadati u rutinu svakodnevice nego se postvetite svom partneru i saznajte kako se on-ona zaista oseća. Trenutna planetarna konfiguracija nudi vam priliku da kroz razgovor rešite mnoge stvari i nesporazume. Ukoliko iskombinujete taj razgovor sa vašim omiljenim obrokom i muzikom, biće to pun pogodak.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Trenutna astralna energija idealna je za organizovanje zabave sa istomišljenicima. Međutim, što se vašeg ljubavnog života tiče, vi tražite nekog ko nije kao vaši prijatelji. Ta osoba mora da poseduje jedinstven stav prema životu. Zato se potrudite uključite i takvu osobu na spisak gostiju. Ne brinite zbog konverzacije jer će vam ići od ruke.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Iako vi volite da ste obavijeni velom misterije, danas biste se mogli naći na vetrometini. Takođe, vrlo je moguće da ćete totalno razotkriti nekog. Ništa vam neće promaći. Dakle, oboje ćete u tom razgovoru shvatiti i uvideti šta ono drugo misli i želi. Međutim, izgleda da ćete ipak uspeti jedan delić ostaviti neotkriven. To ste vi!

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Danas biste se mogli jako dobro osećati ukolio izađete spremni da se dobro provedete. Mogao bi ovo biti dan kada ćete misliti da ste dobrom zabavom rešili mnoge svoje probleme. Bilo da ste singl, ili imate partnera mix odličnih ideja i susreti sa novim ljudima, kao i raznovrsne konverzacije podićiće vam samopouzdanje. Osetićete se relaksirano, sveže i spremni na sve.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Iako volite da jedete onda kada ste neraspoloženi, danas bi bilo bolje da pozovete prijatelje i izađete na neku zabavu. Trenutna astralna energija pruža vam mogućnost da sretnete upravo onog koga tražite na nekom društvenom događaju. Ništa se neće desiti ukoliko ostanete kod kuće i gledate televizor! Dakle, put pod noge!

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Trenutna astralna energija je idealna da čitav dan i noć uživate. Svakako da nećete biti sami u tome, jer ćete privući dosta ljudi ili makar one koje želite da privučete. Ukoliko tražite ljubav, onda samo jedan razgovor danas može vam reći dosta toga. Nemojte očekivati da se događaji brzo razvijaju – ali i mogu ako ste stvarno zainteresovani! To zavisi od vas.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Sa današnjom palnetarnom energijom najbolje bi bilo da dobro razmislite o određenoj vezi (trenutnoj ili potencijalnoj). Trik je u tome da povežete svoje srce i razum, a nikako da se fokusirate odvojeno. Zatim, šta budete osetili duboko u sebi daće vam odgovor. Ukoliko budete u stanju da pokažete svoje najdublje emocije, rešićete dosta toga danas.

Foto: Pixabay.com,

#Horoskop