AKTUELNO

Žena devica je dama koja živi za ljubav.

Devica je šesti znak Zodijaka i pasivan ženski zemljani znak promenljiv, melanholičnog temperamenta. 

Odgovorna je, brižna i veruje u pravu ljubav, praktičnu ljubav. Izuzetno je strastvena i intenzivna, i zahteva savršenstvo u ljubavnom odnosu.

Devica žena teži da analizira situaciju, tražeći mane, jačanje slabosti, i istraživanje emocija. Ona je uvek u ljubavi sa jednom osobom u isto vreme, i ne nosi njeno srce u rukavu, zavoleće jako tek nakon što duboko izanalizira tu osobu. S obzirom na to da je sklona analiziranju, nekada toliko pretera u tome da "guši" partnera nepotrebnim detaljima i sitnicama. Ponekad previše i brine o bližnjima, te se oni mogu osećati sputano i psihički umorno.

Ovaj znak Zodijaka se oseća najsigurnijom i najusklađenijom s energijom Svemira kada se ponaša u skladu sa dobrobiti svog organizma.

Devica je komunikativna i inteligentna. Puna je ideja, a samopouzdanje i motivacija je uvek guraju napred u realizaciju zacrtanog.

Šta očekuje od partnera?

Devici je kod partnera bitna stabilnost, odanost i iskrenost. Ne vezuje se tako lako, ali kada izjavi ljubav, onda je sigurna da zaista voli. Preferira duge veze. Partner Device uvek može računati na to da će biti uz njega u dobru i zlu. Takođe, to očekuje i od partnera. Najlepše se oseća u vezi sa zemljanim znakovima.

Odana i brižna

Devicu je romantična u vezi, ali mora da dozvoli partneru da se izražava  na svoj način, čak i ako za nju to nema smisla. Ako prihvati ljude kakvi zaista jesu, tada će biti imati bolju povezanost s partnerom. Devica treba da nauči kako da otvori svoje srce, te bude ranjiva, posebno ako je u romansi sa vodenim znakom (Rak, Škorpija ili Ribe). Sa druge strane, ako uđe u vezu sa vatrenim znakom (Ovan, Lav ili Strelac), trebalo bi da pokuša da bude spontana. Devica se najugodnije oseća u društvu drugog zemljanog znaka (Bik, Devica ili Jarac) , ali  trebalo bi da iskazuje osećanja. 

#Horoskop

#Ljubav

#Žena