AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Dan protiče u znaku novih tehnologija. Veoma je moguće da ćete se odlučiti za kupovinu zanimljive spravice - gedžeta i neko vreme se zanimati uputstvom za upotrebu. Jedan telefonski poziv bi mogao da vas prekine u ovim mozganjima - najverovatnije je u pitanju prijatelj iz inostranstva sa kojim već neko vreme niste bili u kontaktu.

Foto: Pixabay.com

BIK

Ukoliko želite da se priključite nekoj volonterskoj ili humanitarnoj organizaciji, dan je pogodan za aktivnosti te vrste. Raspitajte se u vašem kraju kome je pomoć najpotrebnija. Ne bi bilo loše da pozovete prijatelje koji imaju dovoljno slobodnog vremena da vam se pridruže. Osećaj pomoći drugima može zaista da vas oplemeni i promeni na najbolji mogući način.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Što se poslovnog dela vašeg života tiče, ovaj dan donosi pozitivne promene. Iznenadna promocija na bolje radno mesto ili povišica je ono što danas možete da očekujete. Uloženi trud, napori, posvećenost i požrtvovanost su se konačno isplatili. Nastojte da ostanete sa obe noge na zemlji.

Foto: Pixabay.com

RAK

Najbolje bi bilo da iskoristite dan baveći se nekim obavezama koje već izvesno vreme odlažete. Bilo da je u pitanju posao ili privatni život, neke stvari više ne mogu da čekaju. Takođe, dan je pogodan za veliko spremanje životnog prostora. Što se mora, nije teško. Na kraju dana, počastite sebe nekom sitnicom ili odlaskom u restoran.

Foto: Pixabay.com

LAV

Izvesni problemi iz prošlosti se ponovo vraćaju u vaš život. To je zbog toga što neke stvari niste presekli na vreme. Ne očajavajte - ovo neka vam bude nauk za ubuduće da neke stvari ne treba ignorisati. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati zanimljiv susret sa osobom koju već neko vreme simpatišu.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Danas sve protiče u znaku romantike. Partnera kao da gledate nekim novim očima. Da biste mu pokazali koliko vam znači, potrudite se da ga obradujete prijatnom večerom ili odlaskom u neku kulturnu instituciju. Nađite vremena da uživate jedno u drugom i bar za trenutak zaboravite na ostatak sveta. Neke stvari mogu i da sačekaju.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Danas vas očekuju mnogobrojne pozitivne promene, kako na poslu, tako i na privatnom planu. Neko ulazi u vaš život (najverovatnije osoba iz vaše prošlosti) i menja ga na bolje. Na poslovnom planu, konačno nailazite na priznanje za uložen trud. Ne zaboravite da uveče proslavite sa vama dragim osobama!

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Veliki svet čeka na vas, a vi ste danas naročito raspoloženi za avanturu! Pokušajte da na istraživačkim pohodima imate prave saputnike. Pripadnici ovog znaka koji zbog nekih obaveza neće imati vremena za putovanja, mogli bi da bar na trenutak pobegnu u svet imaginacije pomoću zanimljive literature ili interneta. Nastojte da danas zadovoljite vašu potrebu za novim iskustvima.

Foto: Pixabay.comHoroskop, škorpija

STRELAC

Iskoristite ovaj dan i posvetite se uređenju vašeg doma ili bar pokušajte da organizujete "veliko sezonsko spremanje". Nastojte da poklonite stvari koje vam više nisu potrebne. Sa druge strane, malo novih dekoracija nikom nije na odmet. Posetite prodavnice nameštaja i dodatne opreme za dom i počastite se interesantnim ukrasnim predmetima.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Nađite vremena da isplanirate kraće putovanje - najbolje bi bilo da razmislite o produženom vikendu. Odmor vam je preko potreban, a takođe razmislite da vam se pridruži neko posebno drag. Ukoliko imate emotivnog partnera, ovo bi bio pun pogodak. Vaša veza bi mogla još više da se učvrsti, a to je, takođe i idealna prilika za bolje upoznavanje.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Blagosloveni ste mnogim stvarima u životu, iako ponekad zaboravljate njihovu vrednost. Danas ne bi bilo loše da se podsetite da materijalno nije ono što čoveku donosi sreću i trajno ispunjenje. Nastojte da stupite u kontakt sa dragim ljudima - porodicom i prijateljima i obavezno uveče pronađite vremena kako biste uživali u njihovom društvu.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Poseta muzeju ili galeriji donosi vam neke zanimljive uvide i razmišljanja o apstraktnim, neopipljivim stvarima. Moguće je da ćete danas poželeti da se pozabavite nekim kreativnim radinostima. Ukoliko još uvek nemate hobi koji podstiče imaginaciju, danas je idealan momenat za to. Opskrbite se neophodnim materijalima i "bacite" se na posao!

Foto: Pixabay.com

#Horoskop