AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Danas ćete se osećati i raditi kao kraljica ili kralj. Ukoliko ste od nedavno u vezi onda će ovo biti upravo onaj stadijum koji vam najviše prija i kada treba tako da se osećate. Ukoliko tražite ljubav, onda ćete je pronaći, bilo da ste umešani u samu situaciju pronalaženja ili ne. Svideće vam se i treba da uživate.

Foto: Pixabay.com

BIK

Danas ćete osećati strast i vatru sa ovakvim planetarnim poravnanjem. Ukoliko idete na prvi sastanak, onda ćete oboje shvatiti na prvi pogled da je ovo upravo ono što želite i što vam treba. Takođe, svesni ste da će to trajati daleko duže od nekoliko nedelja, ali možda biste to trebali zadržati za sebe bar još neko vreme.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Trenutni astralni aspekti stvoriće više nego romantičnu atmosferu za vas danas, posebno ako je osoba koja vam je posvećena (bilo da ste u vezi ili je samo simpatija) spremna da oseti dan celim svojim bićem. Moraćete pokazati da ste i vi jednako posvećeni i postarati se da shvati poentu.

Foto: Pixabay.com

RAK

Ukoliko želite da privučete pažnju određene osobe, onda ćete morati biti manje suptilni a više direktni. Današnja astralna konfiguracija daće vam dodatan podsticaj da kažete tačno kako se osećate. Nemojte umanjivati svoja osećanja, jednom budite iskreni. Onda će i druga strana biti otvorenija i hrabrija.

Foto: Pixabay.com

LAV

Trenutna astralna energija sugeriše vam danas da osobu iz vaših snova možete pronaći na nekom sportskom događaju ili aktivnosti,u avanturističkom parku ili na nekom egzotičnom odmoru. Odmah ćete oboje shvatiti da ste srodne duše i podeliti istu strast ka ljubavi za životom. Zajedno možete dosta toga uraditi!

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Možda biste se morali probuditi i uložiti malo napora kako biste pobegli od uobičajenih i ustaljenih navika. Jednom kada to uradite, bićete jako lepo iznenađeni onim što vam ovaj dan nudi. Planetarna energija donosi neki društveni događaj, koji je vrlo moguće vezan za vašu karijeru i pretvoriće ga u nešto veoma interesantno kada budete primetili jednu osobu.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Današnja astralna energija donosi vam jedan razgovor ili važan sastanak koji će vas upozoriti na postojanje jedne osobe. Što više budete insistirali na svojim idejama, to ćete joj biti bliži. Budite uporni i samo napred. Pred vama je jedan veoma uzbudljiv dan!

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Nema svrhe da se krijete kada je jedna osoba u pitanju, a u isto vreme nadati se da vas je primetila. Trenutna astralna konfiguracija donosi vam sjajnu energiju koju bi trebali da iskoristite tokom razgovora sa tom osobom. Vaš unutrašnji glasić govori vam da biste vas dvoje savršeno funkcionisali zajedno. Zašto onda čekate?

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Trenutni astralni aspekti učiniće danas vaš ljubavni život uzbudljivijim. Imaćete priliku da sretnete savršeno romantičnu osobu ukoliko se uključite u neku društvenu grupu. Možda da krenete na neki kurs koji želite već duže vreme? Krenite, jer stvari mogu da se odvijaju mnogo brže nego što mislite.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Moguće je da nećete baš ceniti današnju astralnu energiju jer ćete se osećati pomalo lenjo. Međutim, zvezde vam poručuju da vaš partner želi akciju, jer mora da oseti da postiže nešto korisno danas. Gledajte to sa druge strane, vaš partner želi da vi budete deo te akcije. Dižite se i krenite zajedno u osvajanje novih snova!

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Planetarna energija aktiviraće vaš društveni život u pravcu u kom želite. Razna druženja mogu imati romantičan prizvuk, iako ga nećete odmah prepoznati. Najviše volite da ste u društvu osobe koja brzo priča, misli i ima puno toga da kaže. Pogledajte malo bolje, tu je pred vama!

Foto: Pixabay.com

RIBE

Imaćete utisak da vas nekog gura u vezu za koju niste još spremni. Planetarna poravnanja kreiraju veoma energičnu atmoferu u kojoj ćete se daleko teže snaći u takvim situacijama nego što ste to činili do sada. Možda treba da kažete tačno šta osećate i šta želite – ukoliko želite malo mira!

Foto: Pixabay.com,

#dnevni horoskop