AKTUELNO

Nekoliko romantičnih nedelja je pred ovim znacima zodijaka.

Dan zaljubljenih je prošao, ali mesec ljubavi definitivno je ispred nas. Kada Venera, planeta ljubavi, lepote i zadovoljstva, bude ušla u u znak Bika, četiri horoskopska znaka osetiće poboljšanje na polju ljubavi.

Bik

U martu su sve oči onih koji traže ljubav uperene u Bika. Venera im donosi senzualni šarm kojem će drugi teško odoleti. Osim što mogu da dobiju nenadani novac, Bikovi će osetiti iznenadnu privlačnost prema nekome, a ako su u vezi, ova energija je idealna za eksperimentisanje i uživanje u odnosu sa partnerom.

Foto: Unsplash.com

Devica

Device bi u ovom periodu mogle da se prepuste divljim strastima. One ne vole da budu na nepoznatoj teritoriji, ali Venera im ukazuje na to da i u riziku ima lepote. Osim toga, ako se pripremate za preduzetnički poduhvat, u martu bi mogli da dobijete nalet inspiracije. Pred vama je zabavan mesec pun romase i kreativnosti. Ako niste u vezi, velika je verovatnoća da se povežete sa nekom otvorenom osobom sklonom filozofiranju.

Škorpija

Foto: Unsplash.com

Ukoliko ste u vezi, mogli biste ponovo da proživite fazu medenog meseca sa svojim partnerom. Venera vam pojačava šarm i gracioznost, a oni koji nisu u vezi imaju iznenadnu pojačanu potrebu da se povežu sa nekim. Ipak, moguće je i da ćete odjednom poželeti više slobode u vezi, dok je i drugi scenario, koji uključuje pojačanu strast, takođe u opticaju. Mart će za vas svakako biti mesec za produktivnu razmenu sa drugima.

Jarac

Vi znate kako da nastupite od samog početka. Zbog kreativnosti i romantičnosti koja vam dolazi od uticaja Venere, osećate se samopouzdanije nego ikad. Volećete i osećaćete se lepo. Može se desiti da pred vama iskrsne neka uzbudljiva prilika, umetničke ili ljubavne vrste. Vi znate šta želite i ne plašite se da to i dobijete.

#Ljubav

#horoksop

#mart

'