AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Imate potrebu da promenite okruženje ili počnete nešto novo. Po nagovoru ili sugestiji prijatelja, ukazaće vam se šansa za neki interesantan novi početak. Ne razmišljajte puno o prošlosti, naročito o proteklim razočaranjima. Vreme je da podignete glavu i krenete putem novih planova i izazova.

Foto: Pixabay.com

BIK

Povedite računa ako danas nešto potpisujete ili dogovarate. Moguće su vam greške u razumevanju motiva drugih koji su preko puta vas. Potrebno je da zauzmete stav koji odražava ono što vi želite. Opustiće vas društvo vama već poznatih osoba. Moguće vam je interesantno poznanstvo sa osobom iz drugog mesta.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Misli mogu da vam budu haotične tokom čitavog dana. Izbegnite brzo donošenje zaključaka o pitanju vama bitnih stvari. Vaša brzopletost može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Prijaće vam društvo vama poznatih ljudi koji će vas podržavati i dati vam dobar savet ako ga zatražite.

Foto: Pixabay.com

RAK

Imate jako dobre i profitabilne ideje, ali ishod zavisi od toga kome ćete ih plasirati. Tražite stimulativno okruženje i ljude koji vam u tom smislu mogu pomoći ili vas usmeriti. Zatvoren prostor vam neće prijati. U večernjim satima će vas prijatno iznenaditi poziv osobe koju priželjkujete da čujete već izvesno vreme.

Foto: Pixabay.com

LAV

Vaše samopouzdanje se vraća u neku normalu. Nametaćete se ljudima iz svog okruženja. Na vama je da smislite konkretan plan kako ćete to iskoristiti. Uspeh očekuje one koji se bave javnim poslovima ili očekuju potpisivanje nekih ugovora. Takođe, emotivno se možete pokrenuti. Na vama je samo da napravite svoj izbor.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Prijatno će vas iznenaditi u komunikaciji poslovni saradnici ili potencijalni partner. Trenutno vam se sve čini nesigurno a naredni dani će to potvrditi ili opovrgnuti daljim dešavanjima. Moguć vam je manji problem sa prevoznim sredstvom ili ćete stalno negde danas kasniti. I vi ćete prijatno iznenaditi nekoga u večernjim satima.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Savet za vas je da povučete ručnu i usporite. Potrebno je da razmislite o dešavanjima iz prethodnih dana. Stavite sve na svoje mesto i ponovo uhvatite pravac. Prijaće vam društvo mlađih osoba. Neki neće trpeti osećaj usamljenosti dok drugi imaju potrebu da se povuku i razmišljaju. Ugodite sebi u svako slučaju.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Povedite računa kome ćete šta reći. Vaše izgovorene reči mogu pogrešno da se protumače ili vam neko može ukrasti ideju ako je posao u pitanju. Izbegnite da se uključujete u tračeve. Prijaće vam blizina vode ili neke prirode. U popodnevnim satima će vas prijatno iznenaditi neko koga ne poznajete toliko dobro.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Vaša očekivanja su danas velika. Nalazite se u periodu kada ne treba da budete skromni. Dosta toga će se pokrenuti sa mrtve tačke u narednim danima, a danas se naglašava i šta bi to moglo da bude. Možete da očekujete nečiju pomoć oko jednog projekta ili postojeće dileme. Samo suzbite svoju impulsivnost.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Polako prevazilazite neka materijalna ograničenja koja su bila prisutna. Ako se bavite privatnim poslom ili bilo kojom vrstom intelektualnog rada možete da očekujete sjajan uspeh. U popodnevnim satima vam stoji slučajan susret sa osobom koja bi mogla da vam bude interesantna. Opustite se i pratite dešavanja koja slede.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Još uvek imate problem da se opustite i prestanete da brinete. Slede izvesne promene kada je u pitanju vaš poslovni status, a za većinu će to biti pozitivna pomeranja. Potrebno vam je da se opustite i sačekate da se okolnosti stabilizuju pošto još uvek mnogo toga ne zavisi direktno od vas. Može vam se javiti neko iz prošlosti.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Većina pripadnika znaka ne zna na koju stranu da se okrene. Ili ste preterano optimistični ili anksiozni. Vreme je da se pozabavite nekim stvarima iz prošlosti koje ste pokrenuli a niste završili. Možete brinuti oko jedne ženske osobe, ali ta briga na kraju neće biti opravdana. Pažljivo sa novcem.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Astrologija

#Horoskop

#Znakovi

#Zvezde

'