AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Iskoristite neke nove kontakte ili ideje od protekle nedelje da dopunite trenutni projekat ili novonastali plan. Treba da uradite nešto konkretno za sebe. Može izostati podrška koju dajete drugima ali se nemojte opterećivati time danas. Ako vam se ukaže prilika za put - prihvatite je.

Foto: Pixabay.com

BIK

Vi ste u najboljem položaju danas u odnosu na ostale znakove. Iskoristite tu domunaciju. Prate vas i poslovne i emotivne promene koje se danas samo naglašavaju. Jako je bitno u kom pravcu ćete usmeriti svoju energiju. Prijaće vam flert sa dosta starijom ili mlađom osobom.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Umaraće vas papirologija i neki rutinski kontakti. Želite neku konkretnu promenu, a vaša intuicija vam govori da će se brzo desiti. Danas vam je bolje položen emotivni deo, naročito oni koje nisu u vezi. Pazite ako ste na višem položaju, možete nesvesno da odbacite nekoga u jednom projektu.

Foto: Pixabay.com

RAK

Ovo je dan u kome bi trebalo da završite nešto. Iskoristite ga i za neke tajne dogovore ili možete da čujete neki trač koji će vam biti interesatan. Potrudite se da čitate između redova, naročito u kontaktima sa ljudima koji su prema položaju iznad vas. Setiće vas se neko iz prošlosti u večernjim satima.

Foto: Pixabay.com

LAV

Danas ćete morati da budete malo navalentniji da biste dobilo ono što ste zacrtali. Osećate unutrašnju tenziju, ali niste sigurni zbog čega. Žene su vam bolje postavljene kao saradnici danas. Kroz kontakte sa muškarcima moguć vam je neki manji gubitak ili svađa. Prihvatite savet vodenog znaka.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Iskoristite današnji dan da realizujete planove koji stoje već izvesno vreme. Partnerski odnosi su vam sjajno prikazani kao i mogućnost da profitirate preko nekog ugovora. Jedino vam se ne savetuje podizanje kredita. Doćiće i do naglih promena u nekom poslovnim okolnostima, a to će vam otvoriti vrata za jedan novi projekat.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Prate vas srećne okolnosti u svemu što radite. Jedina loša strana je mogućnost da se suviše oslonite na nekoga ili da preuveličate nečiji uticaj. Oslonite se na svoje unutrašnje osećaje. Posebno je dobar dan za one koji imaju kontakte sa ljudima iz drugih mesta. Eventualna podrška će va doći od nekog vatrenog znaka.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Možete suviše da se nametnete ljudima koji su autoriteti ili prema položaju iznad vas. Imate odlične ideje ali je bitno na koji način ćete ih prezentovati. Budite umereni u pristupu. Vodite računa kako trošite novac. Očekuje vas interesantan flert na radnom mestu. Zauzeti vode interesantne razgovore.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Polako se kontakti sa ljudima iz okruženja vraćaju u normalu. Danas možete bolje da razumete motive i planove ljudi sa kojima ste kontaktirali u poslednje tri nedelje. Trudite se da i sami ispravite jednu načinjenu grešku prema mlađoj osobi. Vaše nestrpljenje da što pre rešite nešto vam može iskomplikovati jedan plan.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Komunikacije su vam nešto lošije postavljene danas. Okrenite se ka nekim novinama koje se sada samo naglašavaju a mogle bi da budu jako profitabilne za vas. Promene okolnosti prati vaša nervoza. Ali stvari se menjaju na bolje, na vama je samo da posmatrate trenutne promene.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Suprotnom polu ste danas vrlo zagonetni i interesantni. Tu prednost možete da iskoristite i u poslu. Izbegnite ulazak u tajnu vezu sa nekim iz kruga saradnika. Dan vam je mnogo bolji da nešto privedete kraju, za neke nove početke sačekajte. Prijaće vam kontakti sa ljudima rođenim u vatrenim znacima.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Jedna stresna situacija će se rešiti u vašu korist. Na vama je da iskoristite iznenadne promene okolnosti. Ne dozvolite da vam neko nameće svoju volju, ipak vi najbolje funkcionišete samostalno. Nemojte ni davati savete. U najboljem su položaju oni koji rade za strance ili putuju.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Astrologija

#Dnevni

#Horoskop

#Znakovi

#Zvezde

'