AKTUELNO

Ova TRI PODZNAKA očekuju veliki poslovni uspesi!

Iako se mnogi plaše prestupne godine koja se ovog puta poklapa i sa numerološkim brojem četiri koji je ekvivalent planeti Saturn, važno je naglasiti da će pojedini astrološki podznaci zadovoljno trljati ruke jer će im svemir biti naklonjen za uvećanje imetka, a evo i koji su to astro srećnici.

PODZNAK OVAN

Vama je više muka od svih i svega. Umorni ste od napornog rada, stresova kroz polje karijere ali i od kolega koje pripadaju grupaciji energetskih vampira od kojih vam se diže kosa na glavi. Protekle dve godine vaš progres bio je ograničen, ali ko čeka taj i dočeka. Planeta ekspanzije, uvećanja dobitaka i dobrih prilika Jupiter, tokom 2020. putovaće vašim desetim poljem karijere. Neki od vas biće postavljeni na rukovodeće mesto, neki će promeniti posao i više zarađivati, a ima i onih koji će iznenada donositi važne finansijsko-poslovne odluke koje će im doneti uspeh na duže staze. Ovo je godina u kojoj će profitirati svi oni u podznaku Ovna  koji pošteno i teško rade godinama unazad. Vreme je za ubiranje najsočnijih plodova.

PODZNAK LAV

Astrološki tranziti ukazuju da se konačno završava veoma loš period kada je reč o vašem poslu, jer su stresne situacije koje ste doživaljavali na radnom mestu značajno remetile vaše zdravlje u proteklim godinama. Vreme je da se napravi pospremanje ovog segmenta života, a oni najhrabriji imaće blagoslov da odu sa posla na kom trpe mobing ili primaju nadoknadu kojom nisu zadovoljni. Jupiter u Jarcu u vašem šestom polju posla i zdravlja ukazuje da ćete imati divne prilike za rast i zaradu ali samo pod uslovom da se oslobodite svega što je staro i što vam blokira progres. Strah je vaš najveći neprijatelj. U 2020. godini treba slušate iskusnije i mudrije od sebe jer će vam oni biti znak na putu do velikog uspeha i punog novčanika.

PODZNAK STRELAC

Ostavili ste iza sebe vrlo teške godine života i sve ono što nije bilo dobro, nestalo je. Tranzitni Saturn je protutnjao kroz vaše drugo astrološko polje pa ste sigurno bili suočeni sa finansijskim otežanjima i stezanjem kaiša. 2020. godina ukazuje da ćete biti nagrađeni za svu muku i nemaštinu jer će tranzitni Jupiter biti u vašoj kući finansija pa je izgledan napredak i finansijsko rasterećenje koje tako silno iščekujete. Planete sreće Jupiter biće u moćnom zemljanom trigonu sa Uranom u Biku u vašem polju posla pa je ovo idealna godina za promenu radnog mesta, traženje povišice, a najbolje će proći oni koji se usude da pokrenu samostalni posao.

Foto: Pixabay, Privatna arhiva

Astrolog Velimir Remić

#Horoskop

#Novac

#dobitak

'