AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Ovaj dan je izuzetno pogodan za sve predstavnike ovog horoskopskog znaka koji tragaju za partnerom. Danas bi mogla da vam se dogodi fatalna ljubav, pogotovo ukoliko već duži vremenski period niste bili zaljubljeni. Sa druge strane, neko koga smatrate prijateljem ili dobrim kolegom biće razočaran novostima jer potajno gaji simpatije prema vama.

Foto: Pixabay.com

BIK

Danas ćete dobiti poziv za prisustvovanje jednoj proslavi, a poželjno bi bilo da ga prihvatite, pogotovo ako znate da ćete biti u društvu većeg broja ljudi. Velike su šanse da ćete imati jedan prijatan susret i prihvatiti udvaranje atraktivne osobe koja će vam se odmah dopasti. Neko zbog koga ste prilično patili u poslednje vreme bi konačno mogao da dobije adekvatnu zamenu.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Prethodni nesporazumi sa voljenim bićem danas dosežu svoj vrhunac. Nećete mnogo oklevati jer znate šta treba da kažete i kako da se postavite. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u braku biće u velikoj dilemi kako da se postave prema jednoj osobi iz svog radnog okruženja ko nije od reči, ko je pomalo sklon ogovaranju i da preuveličava događaje.

Foto: Pixabay.com

RAK

Već duže vreme većina predstavnika vašeg znaka ne snalazi se baš najbolje u ljubavi. Vi odbijate sve dobre prilike, a upuštate se u površne avanture sa nekim ko ne može da vam parira. Najbolje bi bilo da neko vreme posvetite isključivo sebi i ličnim interesovanjima. Neke rane još nisu zacelile, a nećete ih preboleti tako što ćete srljati iz jednog odnosa u drugi.

Foto: Pixabay.com

LAV

Ukoliko ste završili potragu za idealnom polovinom, danas ćete shvatiti da se vašem partneru dopada vaš imidž diskretne i šarmante osobe na koju se svako može osloniti. Sa druge strane, ako ste nezadovoljni aktuelnom situacijom na ljubavnom planu i nalazite se u vezi koja vas sputava, vreme je da preuzmete inicijativu i okončate agoniju. Zaslužujete samo najbolje.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

U poslednje vreme, a pogotovo danas, vi se trudite da privučete što više pažnje, u čemu ćete i biti veoma uspešni, zahvaljujući pre svega svom šarmu. Pa ipak, oko vas su osobe koje vam na neki način ne odgovaraju, te stoga vaša potraga za onom pravom još uvek nije završena. Pojedinci koje ste do sada sretali pružaju vam samo usputna uzbuđenja, a to vama nikako nije potrebno niti dovoljno.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Ukoliko ste u braku, danas ćete pokušati da jednu situaciju preokrenete u svoju korist, ali partner neće imati mnogo razumevanja za bilo kakve promene u vezi. S druge strane, ukoliko ste slobodni i dopada vam se neko ko vas drži u priličnoj neizvesnosti, bilo bi dobro da se naviknete na takav stil ponašanja, jer će dotična osoba biti sve više okrenuta svojim interesovanjima.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Predstavnici ovog horoskopskog znaka će danas imati mnogo neizvesnosti i nervoze u odnosima sa stalnim partnerom. Najbolje će proći oni koji su u neobaveznoj vezi ili oni kojima ljubav nije najbitnija stvar u životu. U tom slučaju možete da kontrolišete situaciju ako ste spremni da mu popustite u nekim manje bitnim pitanjima. Ključ je u strpljenju.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Osećate se prilično nervozno i razočarani ste jer osećate privlačnost prema nekom ko ne odgovora na vaše udvaranje. U pitanju je osoba koju ste od nedavno upoznali, ali već gajite intenzivne emocije. Harmoničan odnos možete da uspostavite samo sa onim osobama sa kojima uspevate da ostvarite duhovni sklad ili imate zajednička interesovanja.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Većina predstavnika vašeg znaka u vezi je sa osećajnom, tolerantnom i strastvenom osobom na koju se može osloniti. Ako ste singl i od onih osoba koje vole da koketiraju na javnim mestima i skupovima, bićete u prilici da isprobavate svoj šarm, ali uz opasnost da se bezazleni flert pretvori u nešto mnogo ozbiljnije, što nećete moći da kontrolišete.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

VODOLIJA

Ovoga dana, čuvajte se intenzivnih emocija, ali i više od toga, nepromišljenih postupaka. Sve što se tiče ljubavi kod vas će biti prenaglašeno. Nemojte se iznenaditi kada uhvatite sebe da razmišljate i što je još gore, sumnjate u vernost vašeg voljenog bića. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka ne ulaze u tajne veze sa zauzetim osobama.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

RIBE

Pred vama je jedan veoma uzbudljiv dan, naročito ako ste od onih osoba koje ne vole mnogo da komplikuju svoj život i za koje je ljubav što jednostavnija to lepša. Ukoliko ste u poslednje vreme imali razmirice sa voljenim bićem, bićete spremni da preko mnogo čega pređete i da partneru i sebi pružite još jednu šansu. Ne dozvolite da išta stane na put vaše ljubavi.

Foto: Pixabay.com/DarkWorkX

#Horoskop

#Sreća

#sudbina

'