AKTUELNO

Sve počinje već ovog meseca...

Sve smo bliži 2020. godini, pa su i brojnije astrološke prognoze za sve znakove na polju ljubavi, posla, zdravlja i drugih bitnih segmenata u životu, ali kao što to uvek biva, nisu svi iste sreće.

U sledećoj godini očekuje nas nekoliko bitnih astroloških događaja koji mogu uticati na naš ljubavni život. Međutim, uspeh veze zavisi od mnogo stvari, a najviše od vas, vašeg partnera i, kako mnogi veruju, vašeg horoskopa.

Mnogo faktora treba uzeti u obzir, ali prema prognozama astrologa, ova tri znaka imaju najveću šansu da u 2020. godini nađu ljubav svog života.

Jarac

Početkom i sredinom decembra Venera je u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu, a ova kombinacija može biti savršena za početak stabilne veze. Kombinacija Venere, koja želi ljubav, sa Saturnovom posvećenošću ukazuje na to da Jarac ima velike šanse ida uđe u dugu vezu. Jarčevi su poznati kao pesimisti horoskopa, ali za njih će 2020. biti fantastična godina puna ljubavi pa bi bilo dobro da se ovom segmentu života posvete više nego poslu.

Foto: Unsplash.com

Ovan

Znakovi koji imaju astrološki ugao prema Jarcu, kao što je Ovan, takođe mogu biti aktivirani kada Venera u decembru bude u konjunkciji sa Saturnom. Jarac i Ovan kardinalni su znakovi jer se nalaze na granici godišnjih doba. Što se tiče Ovnova, za njih ovaj tranzit može stvoriti tenziju zbog želje za povezivanjem s nekim i strah na koji način to postići. Odmah po ulasku u 2020. godinu, Mesec ulazi u tranzit kroz Ovna pa će rođeni u ovom znaku bolje razumeti šta znači jednakost i zdrava dugoročna veza. Sve dok Ovan bude bio spreman da pokaže malo ranjivosti, može očekivati lepu ljubavnu priču u sledećoj godini.

Vaga

Kao i Ovnovi i Vage mogu biti aktivirane kada Venera (planeta koji vlada u Vagi) bude u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu. Kada se ovo dogodi u decembru, moguće je da će se Vage osećati podobnije za ljubav koja odoleva vremenu. Ipak, i Vage mogu osetiti nemir zbog želje za ljubavlju i nesigurnost u to kako doći do nje. Srećom, početkom januara i Vagi će postati jasno kako bi trebalo da izgleda njena idealna veza. Vage su uvek romantične, ali 2020. godina može biti godina koja će im doneti ljubav za ceo život.

#Horoskop

#Ljubav

'