AKTUELNO

Svi će imati priliku za promenu, a samo tri znaka će tokom narednog meseca mučiti CRNE MISLI!

Velimir Remić, astrolog i pisac za Pink.rs govori o tome šta nam predviđaju zvezde za poslednji mesec ove godine.

Foto: Privatna arhiva

Mnogi su umorni od iskušenja i životnih problema sa kojima su se suočavali u proteklim danima, nedeljama i mesecima. Decembar će biti obeležen značajnim astrološkim tranzitima i mesečevim lunacijama.

Strelčevima, Ovnovima, Lavovima kako u znaku tako i u podznaku prijaće tranzit Sunca kroz prirodno deveto polje i znak Strelca, pa će im se vratiti energija, optimizam, a neće ih zaobići ni srećne prilike za putovanja u inostranstvo, saradnju sa strancima uz mogućnost dobitaka i neočekivane sreće i to pogotovo 15. i 27. decembra.

Na samom početku meseca tranzitni Jupiter nakon dugih 12 godina ponovo dolazi u goste Jarčevima u znaku i podznaku i donosi vreću punu darova uz blagoslove koji će ih pratiti tokom cele 2020. godine.

U decembru mesecu progres će osim Jarčeva u znaku ili podznaku doživeti i Bikovi, Device, Škorpije i Ribe kako u znaku tako i u astrološkom podznaku. Sve polako dolazi na pravo mesto. Muke prestaju, a naziru se čudesna razrešenja problema i Božija pomoć svima koji se dugo pate i žive u oskudici. Počinje žetva!

Kvadrat Sunca i Neptuna 8. decembra proizvešće prolaznu krizu, pad energije, nepoverljivost, izdaju, obmanu, krađu kao i dezorijentisanost kod onih koji u natalnom horoskopu imaju naglašen kvadrat Sunca i Neptuna. Posebno će biti prozvana sva lica koja se bave nečasnim radnjama.

U opasnosti će biti kockari, narkomani, dileri, šverceri i prevaranti.

Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe treba da budu na oprezu par dana pre, na sam dan aspekta kao i nekoliko dana nakon 8. decembra

Foto: Unsplash.com

20 decembra tranzitna Venera – planeta ljubavi, novca i hedonizma ulazi u znak Vodolije pa će sve Vodolije u znaku i podznaku doživeti divna emotivna iskustva, prijatna iznenađenja od osoba koje im se duže vreme sviđaju, a horoskop pokazuje da će se u vazduhu osećati ljubavna euforija, radost i divne šanse u polju ljubavi, prijatelja, novca i posla. Biće i mnogo poklona tokom cele predstojeće zime.

Od 22. decembra tranzitno Sunce iz Jarca neće prijati Rakovima, Ovnovima i Vagama u znaku i podznaku pa će biti mračnog raspoloženja, blokada, strahova, briga i prolazne anksioznosti.

Decembar završavamo parcijalnim pomračenjem Mesec na 4 stepenu Jarca koje će se desiti 26.12. u 06:14 minuta po srednjeevropskom vremenu. Ova anularna eklipsa svakome od nas doneće priliku za promenom, a u kom polju to zavisi gde će vam se desiti u ličnom kosmogramu. Pogledajte gde vam je znak Jarca, a posebno 4 stepen, pa u simbolici tog astrološkog polja, stepena i aspekata koje će Mesec imati prema vašem natalu, možete očekivati i određena dešavanja koja će se preneti i na sledeću godinu.

#Horoskop

'