AKTUELNO

Prvo ga pogledajte, pa mu namignite ili se nasmešite, zatim mu recite nešto duhovito i šarmantno...

Dok Škorpija ne može da izdrži da vas ne poljubi, Jarčevi mogu biti vrlo teški kada je u pitanju romantika. Vage su jedan od najromantičnijih znakova zodijaka. Oni žive kako bi zadovoljile druge, ali isto očekuju zauzvrat... Ovako se ljube znaci horoskopa...

Ovan

Ovnovi su vođeni planetom Mars, a ako nešto Mars zna, onda je to kako da podigne temperaturu. Oni su energični i snažni. Znaju da pretvore svu neverovatnu energiju u jedan vruć poljubac. Ovaj znak doživljava ljubljenje kao i sve ostalo – vrlo impulsivno.

Bik

Oni ljube lagano, senzualno i čvrsto i baš zato im veze traju duže nego ostalima. Drugi razlog je njihov osećaj za dodir. Način na koji vas Bik dodiruje po ruci tačno pokazuje da se sprema da vas poljubi.

Blizanci

Ako ste zanimljivi i veseli, vi ste prava mera za Blizance. Međutim, prvo morate da privučete njihovu pažnju. Poslužite ovim trikom: prvo ga pogledajte, pa mu namignite ili se nasmešite, zatim mu recite nešto duhovito i šarmantno. Blizanci vole ljude koji znaju da vode razgovor, a posebno ako se taj razgovor zavši poljupcem. Ako ste brzi, senzualni i zabavni, Blizanac će želeti još.

Foto: Unsplash.com

Rak

Rakovi su topli i veoma iskreni. Oni vole dom i porodičnu atmosferu. Kada se ljubi, Rak je senzualan i pažljiv i verovatno se nećete s njim zaustaviti samo na jednom poljupcu.

Lav

S Lavovima se uvek osećate kao da ste na takmičenju "ko će osvojiti neženju". Ako vam se sviđa neki Lav, znajte da sigurno niste jedini u redu za poljubac. Pobedićete samo ako se u potpunosti potrudite i pokažete svoja osećanja.

Devica

Device ne vole nečistoću, neorganizovanost i haotično okruženje, tako da se morate potruditi da budete skoro pa potpuno savršeni kako bi se Devica mogla opustiti i poljubiti vas. Morate biti sami. Potrudite se da poljubac bude nežan i čist.

#Horoskop

#Ljubav

'