AKTUELNO

Vladavina Vage počela je 23. septembra i traje do 23. oktobra 2019. godine, a evo koje znakove u narednom periodu prati srećna zvezda.

Vaga – Osvajate neverovatnim šarmom

Sunce, Merkur i Venera sada su na strani pravične Vage. Spremni ste da se zabavljate i počinjete više da cenite sebe. Shvatili ste da je ljubav prema sebi prvi korak ka istinskoj sreći. Napokon možete odahnuti i ostaviti prošlost iza sebe. Vreme je za nove uspehe, trud i pobede, ali prvo se opustite i obnovite energiju.

Foto: Unsplash

Vodolija – Veliki unutrašnji mir

U periodu Device bili ste u procesu transformacije koja se uspešno završila. Vaše greške bile su uvećane, prihvatili ste svaki svoj karmički dug i sada je vreme za rasterećenje. Sunce trenutno prolazi kroz vašu devetu kuću, odnosno kuću optimizma, očekivanja i šansi. Smireni ste i spremni ste da se ukrcate na brod koji plovi ka srećnoj budućnosti. Razne mogućnosti ređaju se pred vama, a vi ćete izabrati samo najbolje.

Blizanci – Uvek u centru pažnje

Dragi Blizanci, napokon ste spremni da izađete iz školjke i zasijate poput pravog bisera. U prethodnom periodu, tokom vladavine Device, bili ste opterećeni teškim emocijama i negativnim mislima, a sada se situacija drastično menja. Sunce je u vašoj četvrtoj kući koja simbolizuje utemeljene emocije i porodicu. Sada lako otkrivate sve što vam je na duši, postajete svesniji i razumete sebe. Veliki teret vam pada sa srca. Ovo je savršeno vreme za slavlje, zabavu i radost, a posebno ćete uživati u flertu. Moguće je da ćete baš u ovom periodu upoznati srodnu dušu.

#Horoskop

'