AKTUELNO

Poslušajte savete zvezda i biće vaš.

Ako želite da osvojite muškarca, njegov horoskopski znak otkriće vam šta tačno morate da uradite kako bi se istog trenutka zaljubio u vas.

Ovan

Biće vaš istog trenutka ako mu predložite da provedete odmor ili barem vikend u prirodi.

Bik

Dodirujte ga, ali ne samo na seksualan način. Češkajte ga, masirajte ga i pružite mu masažu. Bikovi čeznu za dodirima tako da će čak i vaša ruka na njegovom ramenu učiniti čuda.

Blizanci

Znate koliko uživate kada izađete samo sa drugaricama, a vaš muškarac će biti još srećniji ako ga pustite da izađe sa svojim drugarima. Ponekada mu je potrebno da odgleda utakmicu u muškom društvu.

Rak

Recite mu da je potpuno u redu da vam kaže sve što mu je na umu i otkrije vam sve one stvari koje ga muče. Potrebno mu je da zna da se nećete okrenuti protiv njega ako vam pokaže svoju ranjivu stranu.

Foto: Pixabay.com

Lav

Lavovi vole kada su viđeni, pogotovo ako je pored njih skockan partner. Osvojićete ga istog trenutka ako pri izlasku obučete haljinu za koju znate da je obožava – iako možda vama i nije najomiljenija.

Devica

Device znaju da su savršene i da mogu da reše gotovo svaki problem, ali isto tako, imaju i trenutke kada im samopouzdanje nije na nivou – baš kao i svi ostali. Možda vam nikada neće rećim ali bi najviše voleo da mu ponekada uputite neki kompliment kako bi mu samopouzdanje poraslo.

Vaga

Ako uđete u svađu, pokušajte da sagledate stvari i iz njegove perspektive i pokažite razumevanje. Nemojte se odmah sukobiti sa njim u vezi sa njegovim manama i krenuti da listate sve dokaze koji govore da greši. Stavite se u njegove cipele.

Škorpija

Vaš muškarac bi voleo kada biste mu posvetili svu pažnju, ne stalno, ali s vremena na vreme. Isključite sve uređaje, prestanite da mislite o svemu što morate da uradite sutra i foksuirajte se samo na njega.

Strelac

Pokažite mu da su njegove potrebe podjednako važne i vama i prihvatite njegove ponekad čudne planove. Izađite iz svoje zone komfora i probajte nešto što nikada ne biste probali ili uradite nešto krajnje neočekivano i drugačije.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Platite račun. S obzirom na to da je Jarac, verovatno želi da plati sve. Zato ga izvedite negde i platite račun. Pokažite mu da možete da izađete na kraj sa finansijama i da niste u vezi samo zbog njegovog novca. To će mu biti neverovatno seksi.

Vodolija

Najbolja stvar koju možete da uradite jeste da imate sopstveni život i budete nezavisni. Pokažite mu da želite da budete sa njim, ali da vaša sreća ne zavisi od njega jer možete sami da se brinete o sebi.

Ribe

Možda slanje cveća i bombonjere izgledaju kao kliše, zato promenite malo stvari i vi budete ti koji će praviti velike ljubavne gestove.

I.P.

#Horoskop

#Ljubav

#Muškarac

#Partner

#Žena

'