AKTUELNO

Svinja predstavlja poslednji dvanaesti znak zodijaka i povoljna je za investicije, uvećanje finansija kao i za uspeh na poslovnoj lestvici.

Nova Kineska godina počinje 05. februara 2019. i završava se 24. januara 2020. godine.

Ova godina predstavlja kraj jednog velikog ciklusa i sada je pravo vreme za sumiranje utisaka i pravljenje novih planova za godinu koja je pred nama. 2019. godina po Kineskom horoskopu biće ispunjena srećom, ljubavlju i optimizmom za sve znakove zodijaka. Uspeh je moguć u svim oblastima života.

Dobro je vreme da stavite tačku na prijateljstva ili emotivne veze u kojima je vaš energetski sistem ugrožen. Oslobodite se negativnih lica, pa im bez straha kažite kako vam ne prija njihovo prisustvo. Vreme je da se u ovoj godini počisti svaka nečistoća u vašim životima. Izbegavajte samoću i izolaciju.

Foto: Pink.rs/Promo

Energiju razmenjujte sa pozitivnim ljudima, članovima porodice ali i prijateljima koji su odani, veseli i koji se raduju vašim uspesima. Što više budite aktivni jer je ovo godina dobrih prilika pa ih iskoristite na najbolji mogući način. Godina zemljane svinje poziva na balansiranje energije, a u tome će da vam pomognu crveno-bele odevne kombinacije kao i dekoracija životnog i radnog prostora u navedenim bojama.

Crvena je simbol vatrenog elementa koji predstavlja sreću, veselje, radost, ljubav, optimizam, a bela pripada metalnom elementu kineskog zodijaka i odnosi se na mir, harmoniju, čistotu kao i slobodu. Noseći odeću i nakit u ovim bojama obezbedićete sebi harmonizaciju tokom cele 2019. godine. Međutim, izbegavajte kupovinu crvenog novčanika kako ne biste privukli rasipništvo u svoj život. Budite umereni u konzumaciji hrane i pića kako biste izbegli akumulaciju suvišnih kilograma. Hranite se zdravim namirnicama ukoliko želite da sačuvate top formu i dobro zdravlje.

Foto: Promo

Budite fizički aktivni i bavite se sportom ili bilo kojim vidom rekreacije. Važno je da u ovoj godini budete kreativni i stalno umno zaposleni, jer dokonost može da vam napravi probleme najpre na psihičkom, a potom i fizičkom planu. Godina zemljane svinje posebno će da prija svima koji su rođeni 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007. godine. Oni koji još uvek nisu pronašli svoju srodnu dušu imaće fantastične aspekte da se zaljube i odu pred matičara u ovoj godini.

Naglašeno je uvećanje prihoda i bogatstvo za sve koji budu moralni, pošteni i vredni u poslu kojim se bave. Zemljana svinja je simbol velikodušnosti i lojalnosti pa će i ljudi u 2019. godini imati stalnu potrebu da učine nešto dobro za druge. Proizvođači, zanatlije, nastavnici i socijaln radnici imaće pune ruke posla. Dobra energija i humanost biće usmereni ka siromašnima koji će da osete veliki boljitak u 2019. godini.

Velimira možete zapratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/WebAstrologVelimirRemic/

#Astrologija

#Horoskop

#Kina

'