AKTUELNO

Bojan Petrović i njegove kolege trude se da budu dostupni građanima i pomognu im da lakše podnesu izolaciju i pronađu sve potrebne odgovore.

Otkako je u Srbiji proglašeno vanredno stanje zbog epidemije virusa Covid-19,kod građana je jasno vidljivo jedinstvo, solidarnost i empatija. Zbog svih onih u našem društvu koji su pokazali visoki stepen brige za ostale sugrađane, Goran Vesić i Grad Beograd pokrenuli su akciju „Heroji Beograda“, koja nagrađujepojedince koji su pokazali humanost u ovim teškim momentima. Akciji se pridružio Željko Mitrović i TV Pink, a svakodnevno gledaoci imaju priliku da se upoznaju sa herojima koji su dobrobit svojih sugrađana stavili ispred svoje.Građani mogu da prijave heroje iz svoje okoline na mejl heroji@pink.rs, a deset najistaknutijih na kraju će dobiti statuu Pobednika i novčanu nagradu.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Bojan Petrović i njegove kolege svaki dan su u prvim borbenim redovima protiv najgore pošasti današnjice. Trude se da budu dostupni građanima i pomognu im da lakše podnesu izolaciju i pronađu sve potrebne odgovore.

“Nakon proglašenja vanrednog stanja i kada su donete mere o samoizolaciji, moje kolege i ja obilazili smo građane koji su u samoizolaciji. Vršili smo provere, pružali po moć, davali instrukcije kako da se ponašaju, šta tačno da rade i ostavljali im svoje brojeve telefona da mogu da nas u svakom trenutku pozovu.” – kaže Bojan.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Građani su za Bojana i njegove kolege imali razna pitanja.

“Pitanja su mahom bila vezana za samoizolaciju, da li treba da se testiraju, da li mogu na trenutak da napuste mesto samoizilacije i slično.” – dodao je Bojan.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Bojan navodi da su građani bili disciplinovani. Ispoštovali su sve instrukcije ipokazali zahvalnosti kolegama i njemu na pruženoj pomoći.

Građani Savskog venca su nas kao i uvek prihvatili dobronamerno. Zahvalni su što ih obilazimo, što mislimo na njih i što im pružamo neku sigurnost.” – zaključuje Bojan.

Sigurnost znači da pomažu građanima u svakoj nevolji koja ih zadesi i nije im teško, jer kako Bojan kaže, posao obavlja punih 28 godina sa istom energijom kao na početku. Posebno zadovoljstvo mu predstavlja kada zna da je nekome pomogao.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Zato se Bojan Petrović sasvim zaslužno našao na listi “Heroja Beograda”. Ukoliko znate nekoga ko je takođe pokazao visok stepen odgovornosti i humanosti, prijavite ga za nagradu “Heroji Beograda” na mejl heroji@pink.rs

View this post on Instagram

Bojan Petrović i njegove kolege svaki dan su u prvim borbenim redovima protiv najgore pošasti koja nas je zadesila. Trude se da budu dostupni građanima i pomognu im da lakše podnesu izolaciju i pronađu sve potrebne odgovore. - Nakon proglašenja vanrednog stanja i donošenja mera o samoizolaciji, obilazili smo moje kolege i ja građane koji su u samoizolaciji, vršili provere, pružali pomoć, davali intrukcije kako da se ponašaju i šta da rade. Ostavili smo i naše brojeve telefona, da mogu u svakom trenutku da nas pozovu – rekao je Bojan. Zbog toga što i u vanrednom stanju obavlja svoju dužnost, Bojan je nominovan za nagradu “Heroji Beograda”, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ovo je njegova priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by TV PINK (@rtvpink) on

Autor: S.P.

#Bojan Petrović

#Policajac

#Policija

#Savski venac

#heroj

#heroji

#heroji Beograda

<
'