AKTUELNO

Iako je uvedena privremena zabrana letova, zaposleni na Aerodromu “Nikola Tesla” rade danonoćno kako bi pomogli ne samo u suzbijanju širenja virusa, već i u opsluživanju aviona sa humanitarnom pomoći.

Kada je Goran Vesić ispred Grada Beograda odlučio da započne kampanju “Heroji Beograda” , u okviru koje građani mogu da prijave sve ljude koji su pokazali visoki stepen empatije i nesebičnosti u najtežim trenucima za čovečanstvo pogođeno epidemijom korona virusa, ovoj akciji pridružio se Željko Mitrović i TV Pink. Nakon završetka vanrednog stanja, deset heroja biće nagrađeno statuom Pobednika, kao i sa vrednom novčanom nagradom. Koliko sredstava Grad Beograd izdvoji za fond nagrade, toliko će izdvojiti i TV Pink.

Na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, svakog dana u jutarnjem programu “Novo jutro”, kao i ostalim informativnim emisijama, emituje se prilog o nominovanima za nagradu “Heroji Beograda”.

Jedan od nominovanih za ovu nagradu je Dragan Nestorović.

Iako je uvedena privremena zabrana letova, zaposleni na Aerodromu “Nikola Tesla” rade danonoćno kako bi pomogli ne samo u suzbijanju širenja virusa, već i u opsluživanju aviona sa humanitarnom pomoći.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Preduzeli smo sve neophodne mere da bi svaki avion na vreme bio opslužen i da bi svi avionic bili opsluženi na isti način kako se to činilo u regularnim uslovima - rekao je Dragan Nestorović.

Preduzete su i sve neophodne mere, kako bi se zaposleni maksimalno zaštitili u doba pandemije.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Dat je veliki akcenat na zaštiti zaposlenih od potencijalne zaraze korona virusom. Dodatne mere koje primenjujemo su da posle svakog leta vršimo dezinfekciju aviona i dela u zgradi gde putnici prolaze, kako ne bi došlo do nekontrolisanog širenja virusa - dodao je Nestorović.

Ovi heroji navode da su sigurni da njihov trud, rad i brigu da sva pomoć stigne bezbedno, prepoznaju i građani.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Mi nismo ljudi koji traže posebna priznanja, ali svest o tome šta radimo sigurno postoji, jer ovo nije mali posao. Air Serbia je do sada sa svojim najvećim avionom Airbusom 330 obavila 10 ovakvih letova iz Kine donoseći humanitarnu pomoć, a i ostali avio prevoznici takođe su doneli veliku količinu humanitarne pomoći - zaključio je ovaj požrtvovani čovek.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Zahvaljujući velikoj posvećenosti i odgovornosti zaposlenih u zemaljskom opsluživanju na Aerodromu “Nikola Tesla” donacije stižu bezbedno jedna za drugom, do svake predviđene adrese.

Foto: TV Pink Printscreen/S.P.

Zbog predanog rada, a sve zbog dobrobiti države i građana, Dragan je s pravom jedan od nominovanih za nagradu „Heroji Beograda“ koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ukoliko i vi znate nekog heroja iz svoje okoline, prijavite ga na mejl heroji@pink.rs.

View this post on Instagram

Bez obzira na to što je uvedena privremena zabrana letova, zaposleni na aerodromu rade danonoćno kako bi pomogli ne samo u suzbijanju širenja virusa, već i kako bi opslužili avione sa humanitarnom pomoći. - Preduzeli smo sve neophodne mere kako bi svaki avion na vreme bio opslužen I da bi svi avionic bili oplsužena na onaj način kako se to čini u regularnim uslovima. Veliki akcenat je na zaštiti zaposlenih od eventualnog rizika da se zarare od koronavirusa – rekao je Dragan Nestorović, zaposlen na aerodromu. Kako navode ovi heroji, sigurni su da njihov trud i rad, kao i brigu da sva humanitarana pomoć stigne bezbedno, prepoznaju i građani. Zbog toga što je kao i njegove kolege, interese države i građana stavio ispred svojih, Dragan Nestorović nominovan je za nagradu “Heroji Beograda”, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ovo je njegova priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

Autor: S.P.

#Aerodrom

#Aerodrom Nikola Tesla

#Dragan Nestorović

#heroj

#heroji Beograda

<
'