AKTUELNO

Igra Hogwarts Legacy je zabeležila veliki uspeh još pre nego što je izašla, a eksperti već spekulišu o tome da se radi o novoj franšizi koja će zaraditi više od milijardu dolara.

Oni koji su kupili Deluxe izdanje su mogli da počnu s igrom dva dana pre objavljivanja, a već je tada postala jedan od najigranijih naslova na Steam platformi.

Nova Harry Potter igra je dakle hit, pa će ostvariti mnogo veći uspeh nego što se očekivalo. Tako je zbog toga što mnogi rado beže u ovaj svet, da bi se bar na trenutak odmorili od stvarnosti, ali i zato što se radi o otvorenom svetu koji je napravljen vrlo uspešno.

To uopšte nije lako, jer skoro svi veći open-world hitovi imaju poneki propust. Oni koji su igru testirali tvrde da s Hogwarts Legacy to nije slučaj, pa je izvesno da nas očekuje još nastavaka, prenosi PC Press.

Priča je smeštena u vreme pre originalnih Harry Potter nastavaka, pa je potpuno nezavisna od knjiga i filmova. RPG za jednog igrača je nešto potpuno novo, a izdvaja se zbog okruženja koje igrača guta, te zbog atmosfere koja ga uvlači u priču.

Kažu da sve izgleda kao nešto što stvarno postoji, što je san mnogih koji su se još u detinjstvu zaljubili u priče o čarobnjacima iz ovog sveta.

#Hogwarts Legacy