AKTUELNO

Novi nastavak Call of Duty franšize trebalo bi da se pojavi na jesen, pa su glasine o toj igri sve češće mogu pročitati na sajtovima i na društvenim mrežama.

Najnovija stiže od Džejson Šrajera, bivšeg urednika gejming sajta Kotaku, koji tvrdi da je na redu sledeći deo Black Ops serijala, koji bi trebalo da bude smešten u vreme rata u Vijetnamu.

Igra nam gotovo sigurno stiže na jesen i ne predstavlja "reboot" početka serijala, budući da se deo radnje prve igre odvija u Vijetnamu i Laosu za vreme rata.

Radnja nove Black Ops igrače ponovo vraća u prošlost vreme Hladnog i Vijetnamskog rata, a Šrajer kao potencijali naziv igre navodi "CoD: Vietnam", za šta nema nikakve zvanične potvrde. Njegov tvit, međutim, predstvlja jednu od glasna o Vjetnamu kao mestu radnje koja ima neku težinu.

Inače, prema pisanju sajta Inverse, pandemija korona virusa ne utiče značajno na razvoj nove CoD igre, pa je prilično izvesno da će se Activision i Treyarch potruditi da se ona na jesen nađe na policama virtuelnih i "pravih" prodavnica.

#Call of Duty

#igrica

<
'