AKTUELNO

Tim Evolve je grupa maštovitih igrača koji stvaraju prilagođene mape za Fortnite korsiteći opciju Creative.

Poslednje remek-delo predstavlja omaž omiljenoj mapi Counter-Strike, a njen snimak privukao je pažnju velikog broja gejmera na Twitteru.

Da nema radioaktivnih zelenih stabala, teško bi se uočila razlika između dve popularne igre. Arhitektura, boje i rustični ambijent po kome je staza Dust 2 poznata među igračima Counter-Strike, sada krasi igru novijeg datuma.

Dust 2 će igračima Fortnite-a biti dostupna preko Battle Lab dodatka. Reč je o opciji koja otvara mogućnost igranja prilagođenih mapa u Battle Royal modu. Mape su prethodno napravljene pomoću Creative opcije.

Team Evolve će uskoro na Twitteru objaviti kod koji omogućava igranje kreirane staze sa još 15 prijatelja. Druga opcija igranja Dust 2 na Fortnite podrazumeva učešće na nekom od javnih mečeva.

Team Evolve koristi mod Creative u igri Fortnite kako bi stvorili mapu posvećenu popularnom brendu ili poznatim destinacijama. Sarađuju sa renomiranim svetskim kompanijama kao što su Samsung, Nickolodeon, ali Međunarodni komitet Crvenog krsta. Tematske Fortnite mape im donose značajni prihod, piše PC Gamer.

Za sve ljubitelje Counter-Strike igara koji ne žele da igraju stazu Dust 2 na Fortnite, postoji na hiljade javnih servera dostupnih 24 sata dnevno.

#fortnite

#igrice

'