AKTUELNO

Flappy Bird je legendarna igra za mobilne uređaje, koja je pre nekoliko godina stekla status jedne od najpopularnijih svih vremena!

Iako je započela kao igra za jednog korisnika, sa idejom upoređivanja "high score" rezultata, sada stiže nova verzija!

Flappy Royale je nova u nizu "Battle Royale" igara, a cilj je, već pretpostavljate, da ostanete poslednja ptičica na bojnom polju!

Ova igra, prenose američki mediji, sada poziva do sto igrača da odmere snage, a poslednji među njima biće pobednik.

U beta periodu od samo tri nedelje, odigrano je više od deset miliona partija, a "Happy gamer" prenosi da je vrhunac testiranja bio trenutak u kojem je igrano 30 simultanih partija svake sekunde. Flappy Royale igra dostupna je za iOS i Android uređaje od ovog vikenda.

Originalna igra pojavila se 2013, ali je tek godinu dana kasnije doživela bukvalno nezapamćenu ekspanziju. Bila je najskidanija besplatna igra na App Store prodavnici, a njen tvorac Dong Ngjen rekao je da je svakog dana zarađivao 50.000 dolara od reklama i kupovine u okviru igre.

Međutim, svega mesec dana kasnije, Ngjen je lično uklonio Flappy Bird sa App Store i Google Play prodavnica, skrhan krivicom zbog kritika o zahtevnosti i izazivanju zavisnosti. Fanovi su nastavili da distribuiraju igru kroz nezvanične kanale, a te 2014, mobilni telefoni na kojima je igra već bila instalirana prodavani su za ogromne pare na Internetu.

#igrica

'