AKTUELNO

Mitar Mrkela, sportski direktor crveno- belih, nakon što su fudbaleri ovog kluba pokorili vicešampiona Evrope, ekipu Liverpula rezultatom 2:0, izjavio je da kada je reč o utakmicama koje se igraju u Evropi ne treba da se razmišlja o rezultatu.

- Mi treba da razmišljamo o dobroj igri, da pružimo ono što se od nas očekuje. Verovao sam uvek u kvalitet naših igrača. Na samom početku takmičenja znali smo da smo u najtežoj grupi. Svi su govorili da je to grupa smrti, verovatno ne računajući da Crvena zvezda može nekom da pomrsi račune - izjavio je Mrkela za Novo jutro TV Pink.

Kako dodaje, u prvim utakmicama bilo je i privikavanja na igranje na ovakvim mečevima.

Foto: TvPink Printscreen

- Bilo je malo i respekta prema igračima Liverpula, PSG-a i izazov je bio pripremiti igrače da malo više veruju u sebe. Verovao sam u kvalitet igrača, pre utakmice sam im rekao da verujem u povoljan rezultat i to se desilo - kazao je Mrkela i dodao:

- Na nama je da u nekim narednim utakmicama i dalje budemo sa obe noge na zemlji, kao što smo uvek bili i da i dalje opravdavamo ulogu tog nezgodnog autsajdera - rekao je Mrkela.

Svetozar Mijailović, predsednik FK "Crvena zvezda", rekao je da je uspeh koji je Crvena zvezda postigla sinoć plod jedne hemije koja se odigrala između tima koji je spremno dočekao ovaj susret, naše publike i stadiona Rajko Mitić.

Foto: TvPink Printscreen

- Ta energija je mnogim ekipama velikih klubova, koji su gostovali ovde, bila predsudna da izgubi takvu utakmicu. Ono što se sinoć odigralo pokazuje da je Crvena zvezda svojom igrom stvorila takvu atmosferu koja retko gde može da se vidi - izjavio je Mijailović.

Saznajte više u videu koji sledi:

#Crvena Zvezda

#Mitar Mrkela

'