AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde u Salcburgu su preko Red Bula izborili istorijski plasman u Ligu šampiona.

Salcburg je domaćin, ali veliku podršku sa tribina ima Zvezda, koja dolazi sa rezultatom 0:0 iz prvog meča na "Marakani".

Stadion je kapaciteta 32.000 mesta, a prema podacima austrijske policije, očekuje se dolazak 10.000 navijača crveno-belih.

TRENUTNI REZULTAT: SALCBURG - ZVEZDA 2:2 (1:0)

Stadion: "Red Bul arena". Sudija: Cunejt Čakir.

SALCBURG: Stanković - Lajner, Ramaljo, Pongračić, Ulmer - Hajdara, Volf, Samaseku, Šlager - Daka, Dabur.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Jovičić, Krstičić - Simić (od 37. Jovančić), Ben, Radonjić - Milić (od 50. Pavkov).

STRELCI:

Zatim u 66. minutu:  GOOOOOOOO! 2:2 - FANTASTIČNI DEGENEK! Krstičić je izveo slobodan udarac sa sredine terena, Degenek je bio najviši u skoku, sjajno šutirao i poslao loptu u gol. Za sada zvanično stoji da je strelac Miloš Degenek, a možda je i Ben zakačio loptu!

65. minut i GOOOL! Ben je strelac - 2:1. Pavkov je bio dobar u skoku, Degenek je centrirao, a Ben je bio sam na drugoj stativi i rutinski je zatresao mrežu!

U 47. minutu sviran je penal za Salcburg! Volf je povukao loptu, Savić ga je faulirao na ivici kaznenog prostora, a Čakir pokazao na belu tačku, Dabur je preuzeo odgovornost i - 2:0 za Salcburg.

U 45. minutu je pao prvi Gol! Salcburg je poveo sa 1:0, sterlac je Dabur. Nije izdržala odbrana Zvezde nalete u prvom poluvremenu.

#Crvena Zvezda

'