AKTUELNO

Navijači Mančester junajteda iznajmili su avion koji će tokom prvenstvene utakmice sa Barnlijem vući transparent sa porukom protiv izvršnog direktora tog fudbalskog kluba Eda Vudvorda, preneli su danas britanski mediji.

Navijači će u poruci tražiti od Vudvorda da napusti klub, kao i vlasnici, porodica Glejzer. Avion će preleteti iznad stadiona noseći transparent sa natpisom "Ed Out – LUHG" (Love United, Hate Glazers), tokom utakmice Junajteda i Barnlija 2. septembra na Tarf Muru.

To neće biti prvi put da navijači Junajteda na takav način iskazuju nezadovoljstvo, nakon što su u martu 2014. godine tražili da klub napusti tadašnji trener Dejvid Mojs. On je otpušten mesec dana kasnije.

Junajted je tokom prelaznog roka doveo Freda, Diogu Dalota i Lija Granta, ali su se navijači nadali zvučnijim pojačanjima.

Trener Junajteda Žoze Morinjo je u više navrata tražio da klub kupi nove igrače, rekavši da će Junajted čekati teška sezona bez pojačanja. Ekipa je u prošlom kolu izgubila od Brajtona sa 2:3, posle čega su se pojačale kritike navijača.

Otkako je Morinjo pre dve godine došao na Old Traford klub je potrošio skoro 400 miliona funti na dovodjenje igrača, od čega je jedva petinu novca vratio prilikom prodaje igrača.

#Mančester

#Navijači

'