AKTUELNO

Fudbalski klub Crvena zvezda postaviće video bim iza južne strane stadiona "Rajko Mitić" kako bi navijači mogli da gledaju i pruže podršku tokom utakmice protiv Salcburga u plej-ofu za Ligu šampiona.

Evropska fudbalska unija (UEFA), nakon što je kaznila Zvezdu sa dve utakmice bez publike zbog nepristojnog ponašanja navijača, izdala je dozvolu crveno-belima da na samo 200 metara od stadiona omogući pristalicama da podrže fudbalere.

- Delije, danas od 20 sati se skupljamo iza pomoćnih tenera juga na parkingu, između terena omladinske škole i pumpe, odakle ćemo zajedno da gledamo utakmicu na video bimu. To mesto je svega 200 metara od stadiona i ako nas bude kao juče na treningu moći ćemo da damo podršku navijačima u pravom smislu tako što će nas čuti - navodi se u pozivu navijača Zvezde.

Oni su pozvali sve navijače iz Beograda i unutrašnjosti da dođu i daju podršku ekipi Vladana Milojevića, samo dan nakon što su to uradili na treningu kada se skupilo 2.500 ljudi.

- Vrlo bitna stvar je da boravak oko stadiona ima istu težinu kao unutar, pa tako nećemo koristiti pirotehniku - kažu navijači. Prva utakmica plej-ofa za Ligu šampiona Crvena zvezda - Salcburg igra se večeras od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

#Crvena Zvezda

#Navijači

#fudbal

'