AKTUELNO

Fudbalski klubovi Crvena zvezda, Totenhem i Partizan oprostili su se od Gorana Bunjevčevića koji je preminuo u 46. godini zbog pucanja sinusne aneurizme.

Poslednju poruku dosadašnjem sportskom direktoru Fudbalsog saveza Srbije uputili su dva bivška kluba Bunjevčevića, kao i Partizan.

- Neka je večna slava našem fudbaleru, kapitenu, direktoru, velikom čoveku. Bunjo, Zvezda će zauvek i sa ponosom čuvati sećanje na tvoje ime. Počivaj u miru - objavila je Zvezda.

Engleski premijerligaš Totenhem, gde je Bunjevčević proveo pet godina, izrazio je saučešće.

- Veoma smo tužni zbog vesti da je nas je napustio naš nekadašnji fudbaler Goran Bunjevčević. Misli svih u klubu su sa njegovim prijateljima i porodicom u ovim teškim vremenima - saopštio je Totenhem na Tviteru.

Zvezdi i Totenhemu pridružili su se i iz Partizana, uz sliku Bunjevčevića sa Sašom Ilićem na jednom od večitih derbija.

- Za neke stvari ne postoje reči koje mogu opisati bol fudbalske nacije. Bio si čovek, prijatelj i brat, a naposletku izvrstan fudbaler. Nek ti je večna slava! Goran Bunjevčević 1973-2018 - objavili su crno-beli.

Kompletnoj javnosti teško je pao odlazak Bunjevčevića, što možda najbolje govore suze selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića po dolasku na aerodrom Nikola Tesla iz Rusije, kao i reči potpredsednika FSS Sava Miloševića da je sada suvišno pričati od Mundijalu.

Bunjevčević se od 20. maja nalazio u teškom stanju, bio je podvrgnut hirurškom zahvatu, ali na kraju nije izdržao bitku za život.

#Crvena Zvezda

#FC Totenhem

#FK Partizan

#Goran Bunjevčević

'