AKTUELNO

Fudbalski klub Juventus i dalje je zainteresovan za reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića, preneo je danas italijanski list Tutosport.

Juventus fudbalera Lacija želi uprkos tome što njegova cena, kako se navodi, iznosi najmanje 120 miliona evra.

Čelnici torinskog kluba više puta su isticali da nisu napravili nikakav potez da bi ga doveli, ukazujući na troškove transfera.

Ipak, po navodima iz prethodnih dana, Juventus je spreman da proda napadača Gonsala Iguaina, ali Tutosport u tekstu navodi da to nije vezano za Milinković-Savića.

Kako piše, produžetak ugovora sa Iguainom imalo bi mnogo veći uticaj na budžet od 120 miliona evra za iznos transfera i trostruko veću platu nego što srpski fudbaler ima u Laciju.

Iguainova cena je oko 60 miliona evra.

List Gazeta delo sport je preneo da će Lacio za Milinković-Savića tražiti 150 miliona evra, pozivajući se na predsednika kluba iz italijanske prestonice Klaudija Lotita.

- Odbio sam 29. avgusta 110 miliona evra za Milinković-Savića, tako da 100 miliona svakako nije dovoljno. 120 miliona je okej, ali za jednu nogu - rekao je Lotito za Gazetu.

Italijanski mediji su naveli da je 100 miliona evra ponudio Mančester junajted, koji je i dalje zainteresovan da dovede srpskog fudbalera.

#FC Juventus

#Sergej Milinković Savić

'