AKTUELNO

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Partizan sa 4:2 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

- Čestitam mojim igračima na zasluženoj pobedi, pobediti Partizan sa 4:2 nije mala stvar. Ovo je pobeda mojih igrača, danas smo taktički dobro odigrali utakmicu, zasluženo pobedili. Bili smo bolji, postigli smo četiri gola, a primili dva. Četvrti gol smo dali srećno, ali smo dali i autogol, lepa utakmica - naveo je on.

Lalatović je pre utakmice imao monolog na tv Arenasport u kojem je jadikovao zbog brojnih spornih stvari u srpskom fudbalu, ali je zato posle pobede nad Partizanom skoro zapevao od miline.

- Ne vidim razloga zašto mi u Srbiji moramo stalno da se vređamo, da sazivamo vanredne konferencije zbog nekih gluposti kada jednostavno možemo da uživamo u fudbalu. Imamo divnu publiku, ne treba je terati sa tribina. Da li igramo protiv Radničkog, protiv Partizana, Crvene zvezde, uvek sve treba da bude korektno. Danas je fudbal pobedio, nije bitno što sam ja pobedio Partizana, naravno da sam srećan, ali sam srećniji što je bilo fer suđenje i što smo odigrali dobru utakmicu - dodao je Lalatović.

#Nenad Lalatović

'