AKTUELNO

Mohamed Salah je jedan od najboljih igrača Liverpula u najmanje poslednjoj deceniji, ali Egipćaninova budućnost izgleda daleko od Enfilda i veruje se da poslednju godinu provodi sa engleskim velikanom.

Prema nedavnim izveštajima engleskih medija, čini se da se budućnost egipatskog napadača sve više vezuje za Saudijsku Arabiju, gde je nekoliko klubova pokazalo veliko interesovanje za nabavku njegovih usluga.

Sa ugovorom do juna 2025. godine, sve ukazuje na to da ga igrač neće obnoviti, što otvara vrata za prelazak na Bliski istok kada se sezona završi.

Foto: Tanjug AP/Clive Brunskill

Potencijalni Salahov odlazak značio bi ogroman gubitak za Liverpul, gde je ostavio neizbrisiv trag od dolaska 2017. godine.
Tokom ovih godina, napadač je bio ključni element u uspehu tima Jirgena Klopa, jer je bio odlučujući u osvajanju titula kao što su Premijer liga ili Liga šampiona, gde je na 359 utakmica do sada postigao 217 golova i asistirao u 94 druge.

Salah ima za cilj da iskoristi neverovatan ugovor u Saudijskoj Arabiji, gde su arapski klubovi kao što su Al-Hilal, Al Nasr ili Al Itihad spremni da mu ponude i do 200 miliona evra po sezoni.