AKTUELNO

Prvu utakmicu na EURU odigraće reprezentativci Nemačke i Škotske, večeras od 21 sat. Pred ovu utakmicu, o našoj reprezentaciji na sraman način pričao je hrvatski stručni konsultant, Joško Jeličić.

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako... - sramno je komentarisao Jeličić na televitiji "HRT".

Udario je i na selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Njihov problem je što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije - poručio je on.

Danas se na konferenciji za medije u Nemačkoj novinarima obratio srpski napadač Dušan Vlahović, koji je upitan da prokomentariše izjavu Jeličića, međutim konferencija je završena izjavom portparola reprezentacije Milana Vukovića koji je rekao da se neće baviti nefudbalskim temama do kraja EP.

"Takvim vrstama frustracija niko se neće baviti time u budućnosti, od sada pa do kraja Evropskog prvenstva", rekao je Vuković.

Autor: Aleksandra Aras