AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 časova igra prijateljski meč protiv Austrije u Beču, u skloptu priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj!

AUSTRIJA - SRBIJA 20.45

Austrija: Penc, Veber, Danso, Poš, Seivald, Pras, Grilič, Šmit, Baumgartner, Vimer, Arnautović.

Srbija: V. Milinković - Savić, Veljković, Spajić, Pavlović, Gaćinović, Živković, Maksimović, Gudelj, S. Milinković - Savić, Tadić, Vlahović.

Najava meča:

Duel na Ernst Hapel stadionu u Beču biće prvi od dva koliko će Orlovi odigrati pred EURO, a naredni se igra 8. juna u Stokholmu protiv Švedske.

- Kada je u pitanju Austrija, radi se o izuzetno jakoj i kvalitetnoj ekipi, veoma kompaktnoj. To su pokazale kvalifikacije, ali i prijateljske utakmice koje su igrali i rešili u svoju korist. Uostalom, zato smo ih i izabrali, jer je meč sa takvom selekcijom dobar test pred važno i zahtevno takmičenje kakvo je EP. Imaju odličan timski duh, ali i individualne kvalitete visokog nivoa. Sabicer, Lajner, Arnautović… Mogu mnogo toga da postignu na EP. Zbog svega navedenog, imaćemo jako tešku i zahtevnu utakmicu - rekao je selektor Srbije Dragan Stojković uoči meča sa Austrijom.

Inače, Srbija će večeras premijerno igrati u novom belim dresovima. EP će biti održano od 14. juna do 14. jula, a Srbija će igrati u grupi C protiv Engleske, Slovenije i Danske.

Autor: