AKTUELNO

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović (24) tačno u ponoć čestito je rođendan svojoj devojci Vanji Bogdanović, a prvi put joj je javno poručio da je voli.

Jedan od najpoželjnijih fudbalera sveta pored sebe ima pravu lepoticu, a iako je u prošlosti izbegavao da se u javnosti pojavljuje sa devojkama, jasno je da je Vanja posebna.

Početkom godine je reprezentativac Srbije "zapalio" društvene mreže, kada je objavio sliku na kojoj se ljube, a sada je otišao korak dalje i poručio joj pred milionima da je voli.

Ubojiti napadač, koji je na meti mnogih pripadnica lepšeg pola, noćas je objavio fotografiju iz Pariza uz emotivan komentar.

Foto: Printscreen Instagram

Vlahovića su povezivali sa mnogim zgodnim cicama, ali u poslednje vreme važna mu je samo Bogdanovićeva.

Interesantno, Dušan je upoznao dok još nije bio poznat i bogat. Roditelji su im kućni prijatelji, a pre pet godina su uplovili u vezu i brzo raskinuli. Ipak, ljubav je opet planula i za Novu godinu se pojavila prva fotografija ovog para.

Inače, Vanja nije neki fan društvenih mreža, što potvrđuje i podatak da ima nešto više od 200 najbližih pratilaca na Instagramu, dok Vlahovića prati više od dva miliona ljudi, a njega zanima oko 300 njih.