AKTUELNO

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović (33) vratiće se sutra u tim, saznaje Informer.

On je s teškom mukom povređen pokušao da igra derbi 9. marta, ali je sredinom prvog poluvremena napustio teren i od tada je bio van stroja.

Crveno-beli će sutra od 19.00 časova na "Marakani" dočekati Vršac u meču četvrtine finala Kupa Srbije. Biće to idealna prilika za povratak stamenog štopera, kako bi imao vremena da se uigra do " večitog derbija", koji je zakazan za 20. april.

Dragovićev oporavak tekao je postepeno, a prema rečima našeg izvora, sada se oseća spremnim da igra 90 minuta.

- Bilo je mučno, jer je Dragović maltene propustio derbi. Zadržao se na terenu nešto manje od pola sata. Nakon toga je počeo sa oporavkom, pa individualnim treninzima, a pre nekoliko dana uključio se i grupne treninge. Sad već ulazi u duele, dobro se oseća i biće spreman za sutra - objasnio je naš izvor.

Nakon utakmice u Kupu sledi poslednji superligaški meč pred plej-of u kojem će Zvezda u nedelju od 17 časova dočekati Železničar. Kolo posle toga, igraće se derbi na "Marakani". Tu će Dragović biti jako potreban ekipi.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

- Zvezdina igra je izlaskom Dragovića izgledala drugačije. Lakše je bilo probiti odbranu i zbog toga je njegov povratak jako važan. Sledi sedam ključnih utakmica u plej-ofu i očekivanja su da on odigra svaku i pomogne timu u pohodu na titulu - zaključuje naš izvor.

U slučaju da rezultat bude išao Zvezdi na ruku, šansu bi protiv Vršca trebalo da dobije i mladi Andrija Maksimović, koji je pre nekoliko dana priključen prvom timu. Uz njega će biti i Adem Avdić.

- Još nije odlučeno ko će biti bonus igrač, ali ovi momci će sigurno biti u protokolu. Ne bi bilo iznenađenje i da Avdić počne meč - objasnio je naš izvor.