AKTUELNO

Aleksandar Mitrović povredio je zadnju ložu na utakmici u kojoj je njegov Al Hilal savladao Al Šabab sa 4:3, a sada su se pojavile fotografije koje mogu da zabrinu sve u Srbiji.

Iskusni napadač teren je zvanično napustio u 34. minutu, kada je izvršena izmena, ali već u 31. bilo je jasno da neće moći da nastavi utakmicu. Tada se, usred kontranapada svog tima, odjednom srušio na zemlju i uhvatio za butinu.
Prema poslednjim informacijama, Mitrović će danas snimiti nogu i lekarski izveštaj odrediće kolika ga pauza čeka, kao i da li će biti spreman za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Međutim, problemi su krenuli mnogo ranije. Prvi put na zemlji je završio u 18. minutu, kada je iznudio penal i kada se nakon duela sa protivničkim golmanom uhvatio za desni butni mišić. Stisnuo je zube, odlučio da nastavi meč, a onda iz jedanaesterca uspeo da pogodi za tada izjednačenje 1:1.

Da nešto nije u redu osetio je i u 27. minutu. Kamere su ga snimile kako se tokom jednog prekida drži za isto mesto, a zanimljivo, upravo nekoliko trenutaka kasnije postigao je gol.

Dakle, povređen je uspeo da dvaput bude strelac i da iznudi penal! Bolove je trpeo sve do 31. minuta, kada se srušio na zemlju i završio duel.

Na narednoj fotografiji možete videti hronološki kada su Mitroviću krenuli problemi i kako se ponašao tokom susreta.