AKTUELNO

Kristijano Ronaldo je jedan od najplaćenijih sportista sveta, a visoka primanja omogućila su mu da uživa u svojoj pasiji, skupim automobilima.

Portugalac često poklanja luksuzan nakit i automobili svojoj supruzi Georgini Rodrigez, a sa vremena na vreme, počasti i sebe. Tako, već veliku kolekciju luksuznih automobila obogatio je novim četvorotočkašem. Naime, posle odmora sa porodicom, Ronaldo se pridružio kampu portugalske nacionalne selekcije kako bi se pripremio za prijateljski meč protiv Slovenije. Baš tamo, viđen kako stiže sa stilom sa svojim najnovijim Ferarijem.

Ronaldo je viđen kako vozi ulicama Lisabona, Portugala, pre nego što se pridružio kampu portugalske nacionalne selekcije. Portugalska zvezda je viđena u svom novom Ferariju Daytona SP3 dok je stizao u hotel Four Seasons. Automobil navodno vredi oko 2 miliona evra, odnosno 2,1 milion dolara. Novi model ima najmoćniji motor sa unutrašnjim sagorevanjem od svih Ferarija. Automobil može dostići brzinu do 100 km/h za 2,85 sekundi prema Goal.com-u.

Ronaldo takođe ima mnogo drugih luksuznih automobila u svojoj kolekciji, poput Ferarija Monza SP1 vrednog 1,95 miliona dolara. Prema Hot Cars-u, Ronaldo ima još četiri modela Ferarija u svojoj kolekciji. Ronaldo poseduje Ferari 599 GTO, Ferari 599 GTB, Ferari F12 TDF i Ferari F430. Ronaldo takođe poseduje Bugatti vredan 12 miliona dolara. On je vlasnik Bugatti Centodieci, koji može da ubrza od 0 do 100 kilometara na sat za samo 2,4 sekunde, dok mu je maksimalna brzina 380 kilometara na sat.