AKTUELNO

Predrag Rajković nastavio je da briljira u dresu Makabija. Golman reprezentacije Srbije pružio je još jednu blistavu partiju u izraelskom prvenstvu i bio jedan od najzaslužnijih što je tim iz Tel Aviva slavio na gostovanju protiv ekipe Hapoel Ako sa 2:0.

Naš internacionalac i svojevremeno najbolji mladi golman sveta proglašen je za igrača utakmice što i nečudi ako se u obzir uzme činjenica da je u prvom poluvremenu pravio čuda na golu i uspeo da sačuvasvoju mrežu.

U nekoliko navrata domaći fudbaleri su izlazi sami pred našeg golmana, šutirali su i izneposredne blizine, ali je Rajković maestralno reagovao i pokazao da se nalazi u sjajnoj formi.

Pohvale je dobio i trenera Makabija Žordija Krojfa:

- Igrali smo veoma slabo u prvom poluvremenu. Protivnik nas je poprilično pritisnuo, imali su inivcijativu,ali na našu sreću Rajković je odlično branio - rekao je za oficajlni sajt Makabija posle meča Krojf.

Ovom pobedom Makabi se učvrstio na čelu tabele izraelskog šampionata sa 46 bodova, dva više oddrugoplasiranog Beitara i četiri više od Hapoela Ber Ševe koji ima utakmicu manje.

#Izrael

#Predrag Rajković

'