AKTUELNO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi je komentarisao danas, pre okupljanja "rlova" u Staroj Pazovi, pred prijateljski meč sa Rusijom i 172. večiti derbi koji je odigran nedavno na stadionu "Rajko Mitić". Ujedno, Piksi je vrlo jasno rekao i šta misli o šamoionskoj trci do kraja Superlige.

- Bio sam na stadionu, gledao sam derbi. Mogu vam reći u poslednjih deset godina nisam video takav derbi. Sve pre toga je bilo negledljivo, mučenje. I po faulovima i šansama. Ovo je bilo dobro. Divan ambijent. Zvezda daleko, daleko bolji tim. Ono što ste videli vi, video sam i ja. Dobro je i to. Preokreti, pa drama, pa sve što fudbal može da donese. Pravo da vam kažem išao sam da vidim derbi uživo zbog Mijailovića i Baždara, koji su na ovom spisku. Generalno sam zadovoljan onim što sam video, iako su stranci glavni igrači. Baš dobar derbi, jako mi se svideo, intezitet, puno šansi, puno golova - rekao je Piksi.

Stojković je pohvalioi učinak Igora Duljaja.

- Ne znam kako je uopšte Partizan bio do marta meseca na prvom mestu, jer je ogromna razlika u igračkom kadru. Nemerljiv roster. Zvezda će da bude prva, Partizan drugi. To je gotovo. Biće interesantno za četvrtu poziciju. Raduje me što se digao Kragujevac. Treća pozicija zagarantovano za Bačku Topolu. Za četvrtu će da bude interesantno. Imamo Čukarički, Vojvodina se digla... Ovo gore je rešeno, o tome nemojte da mislite - jasan je Piksi.