AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Javorom, da se svi u Partizanu raduju nastavku nacionalnog prvenstva.

Fudbaleri "crno-beih" sutra od 14 časova gostuju ekipi Javora u utakmici 20. kola Superlige Srbije.

"Srećan sam, imamo priliku da se sportski borimo za bodove. Svi u Partizanu, od prvog do poslednjeg, radujemo se nastavku prvenstva. Bez obzira na loše terene i utakmicu manje od planiranih četiri, pripreme su odlično prošle. Igrači su maksimalno dobro odradili zadatke na svim poljim. Javor nam je, koliko se sećam, mnogo problema zadao u Beogradu. Uvek su bivši partizanovovci, poput Gigića, bili kobni po nas. Putujemo u živopisni gradić, odakle je potekao Vladica Kovačević, veliko ime i legenda Partizana. Očekujem i verujem u veliku podršku navijača", istakao je Duljaj.

Dodaje da ima informacije da Ivanjičani čine sve da obezbede teren za igru.

"Ljudi iz Javora jedni su od retkih koji razmišljaju sportski. Sreća da su vremenski uslovi povoljni, biće nam preko potrebna tri boda. Opet se vraćam na odlične uslove i želju da u sportskom tonu, uvažavajući Javor i kvalitete Radovana Ćurčića, s kojim sam i neposredno sarađivao, upišemo tri boda. Pozicija bonusa jeste problem. Odlaskom Ilića u Bolonju imali smo projekat sa Nikolom Miličićem na poziciji mladog igrača. I to je jedini problem, čak dilema, za mene u ovom trenutku. Pozicija bonusa nije laka za rešenje, moramo da imamo rešenje i na klupi, pozicije nisu iste. Baždar je na primer odradio odlično pripreme, razgovarali smo na njegovu inicijativu i dobio sam informacije da je posvećen Partizanu", zaključio je Duljaj.