AKTUELNO

UEFA je inače u oktobru prošle godine objavila da će na predstojećoj kontinentalnoj smotri svakoj reprezentaciji biti dozvoljeno da povede 23 igrača, tačnije 20 fudbalera i tri golmana

Evropsko prvenstvo u fudbalu je sve bliže, a uoči takmičenja moglo bi da dođe i do velikih promena, i to zbog selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija!

Kako prenosi, Piksi će podneti zvaničan zahtev UEFA, da na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj svaka reprezentacija broji 25 igrača.

Stojković će pismeni zahtev podneti na forumu trenera koji će biti održan u aprilu, a kako pomenuti izvor navodi, selektor Orlova već ima veliku podršku kolega.

UEFA je inače u oktobru prošle godine objavila da će na predstojećoj kontinentalnoj smotri svakoj reprezentaciji biti dozvoljeno da povede 23 igrača, tačnije 20 fudbalera i tri golmana.

Podsećanja radi, na Svetskom prvenstvu koje je održano u Kataru, takođe je bilo dozvoljeno da svaka reprezentacija broji 25 igrača, a inicijator povećanja broja fudbalera u rosteru, i tada je bio upravo Piksi.

Autor: