AKTUELNO

Šokantan slučaj smrti tinejdžerke nakon što je imala intimne odnose sa fudbalerom i posle nekoliko dana izaziva puno pažnje javnosti.

Livija de Silva (19) je preminula od posledica srčanog udara.

Jedna za drugom, preko medija su stigle razne informacije, a jedna stvar je i dalje misterija.

Devojka je došla u stan Dimasa de Oliveire (18), mladog fudbalera Korintijansa, što je potvrđeno na snimcima sigurnosnih kamera u zgradi u istočnom delu Sao Paula, u kojoj on živi.

Tokom odnosa joj je pozlilo, nakon čega je fudbaler pozvao hitnu pomoć. Dok je ekipa bila na putu, Dimas je dobio instrukcije kakdo da izvrši masažu srca.

Kada su lekari stigli i kada je devojka stigla u bolnicu, lekari su uspeli da je stabilizuju nakon tri srčana zastoja. Takođe, sanirana je i povreda, odnosno posekotina od širine pet centimetara u vagini, za koju nije poznato kako je nastala. Očekuje se da će o ovome biti više informacija nakon obdukcije.

U međuvremenu je Rubens, otac devojke, stigao u bolnicu i od lekara čuo detalje, a nažalost je ubrzo saznao i da mu je ćerka preminula nakon četvrtog srčanog zastoja.

Rubens se sreo sa Dimasom, nakon čega je došlo do njihove svađe i reakcije policije, a Tijago Lenor, advokat fudbalera, otkrio je da su se fudbaler i Livia upoznali preko Instagrama.

"Dimas je potvrdio da su imali seksualne odnose i da su koristili zaštitu. Nisu pili, ni koristili droge, prisutne su bile samo elektronske cigarete", poručio je on i dodao da je njegovog klijenta pogodila smrt devojke, iako je njen otac tvrdio suprotno.

Ubrzo se oglasio i Korintijans Dimasov klub saopštenjem u kojem je naglašeno da će za bilo kakve akcije sačekati rezultate istrage.